S m

Jag hatar att jag gör det. Men jag kan bara inte släppa dig. Det går inte.

min nya vän

idag var jag och hämtade min nya kompis hos video-kalle. en ny bärbar dator för 600 spänn med mobilt bredband! jag är nöjd. så nu ligger jag i soffan, titar på time-out och äter godis. gött som fän.
min lilla nacke börjar bli lite bättre också. ringde imorse och sa att jag inte kunde jobba för hade sjukt ont. så sa bossen att en till sjukanmält sig o det gick inte ihop med personal.. såå vad gör man inte. jag jobbade några timmar o det kändes helt okej efteråt. kanske behövde vrida o ha mig lite.
när jag slutat jobbet gick jag in till stan och åt kebab.
matilda ringde och vi bestämde att vi skulle åka till elgiganten, så jag traskade hemåt. istället för elgiganten sov vi några timmar. det var gött. men fy ifan vad jobbigt det är när det ringer när man ligger och sover. finns typ inget som gör mig mer irriterad.
nu har vi lagat mat och jag är proppmätt. ikväll ska jag mysa med min dator och sista avsnitten av prison break. linc kommer hit också om allt går som planerat :-*

nackspärr

idag vaknade jag vid sju-tiden. det händer aldrig så jag tänkte att något måste ju vara fel. jag skulle byta sovställning och då kände jag denna smärta. jag har fått nackspärr och det gör något så sjukt ont.. det är riktigt synd om mig idag. jag kan knappt vrida mig åt vänster sida, ont gör det. 
nu ska jag ta fram någon mirakelkräm och sen får det väl bli så att jag ligger ner resten av dagen. kul.
 

happy ending

Jag tar tillbaka allt jag skrivit om att det någonsin skulle vara värt en chans till. Det var det inte.
Jag hade så mycket förhoppningar på dig och mig och jag var så glad för att det äntligen hade löst sig igen. Imorse vaknade jag som singel, ännu en gång efter att trott på det du säger är riktiga känslor. Det var du som ville att vi skulle satsa fullt ut denna gången. Varför gör du så här mot mig isf?
Jag orkar inte detta en gång till. Vill bara hem till mamma nu o få en riktig kram o få vara lite egoistisk för en gång skull. Bara prata om mig och vad som har hänt. Mamma du är bäst, du lyssnar och blandar aldrig in något eller någon annan. Ska äntligen hem imorgon, jag behöver det nu.
Jag är tragisk ikväll.  Sitter och trycker i mig choklad och lyssnar på min dumpad-låt Happy ending. Lalala life is wonderful....


ny friss

Som sagt så hade jag klipptid idag. Det här blev resultatet. Vet inte om jag är nöjd riktigt... Gäller väl bara att vänja sig.
Menmen, det är bara hår och hår växer.

image13

Lips of an angel

Lips of an angel är fortfarande det bästa jag vet. Har bästa minnen till den plus att det är världens finaste text.
http://www.youtube.com/watch?v=UsCcmUs9czs&feature=related

Hoppsan!


Var inne på Kellogs hemsida innan (nej jag har inget liv) och testade mitt BMI.
"Hoppsan ... Du kanske väger för mycket, men titta också i spegeln. En del av förklaringen kan vara att du är kraftigt byggd."
Jaha, tänkte jag, ja jag får nog ta en extra titt i min lilla spegel.

Idag bokade jag klipptid. Finns ett litet problem bara. Jag vet inte om jag ska klippa av det, klippa lugg, bara toppa eller raka av allt. Vad tycks? Behöver råd.

Förövrigt har det varit en bra men liten ensam dag. Jobbade till fyra, gick sen och satte mig i hamnen o tog mig en cigarett, kände jag mig ensam. Amanda blev min räddning.

Vet inte om jag orkar åka hem i helgen. Det skulle isf vara för att jag saknar Nalle och god mat :-*





Rent hus

Johanna tycker att jag och Matilda ska ansöka till Rent hus. Efter idag kan jag inget annat än att hålla med henne.
Matilda och jag bestämde igårkväll, att om Matilda bara tappar ur vattnet ur vasken (som varit där tillsammans med disk i ca 2 veckor) så kan jag göra resten.
När jag kom hem från jobbet så hade jag köpt med mig mat för jag tyckte att det skulle bli så mysigt att laga mat i ett nystädat kök. Woho, det såg precis lika hemskt ut. Så jag tog tag i det värsta. Kycklingen som stått framme ett antal veckor bla. Det är ett under att det inte bildats larver eller något annat äckligt. När jag skulle tappa ur det äckliga vattnet drog jag på en platspåse på armen för att undvika alla mögelklumpar som fanns där i. Jag tömde det fruktansvärda askfatet, hällde ut gammalt rödvin och bröt loss gammal sås från en kastrull. Allt detta under tiden jag lagade min mat. Det är ett under om jag inte blir sjuk imorgon.
Sen kom jag aldrig längre, köket ser fortfarande förjävligt ut. För att inte tala om våra nya husdjur inne på toaletten. Jag klarade inte av det helt enkelt. Så, Johanna, anmäl oss nu! (Det dumma är bara att då måste man städa själv med en jävla övervakare som ser till att man gör det så noga som möjligt)
Jag vill flytta hem igen, då slapp man städa.

Nu vill jag åka hem

Kan någon fixa ett jobb och en tvåa till mig i Halmstad? Vore schysst.

Days like this

lisa&matilda

Idag har varit en mysdag. Började med att Amanda ringde o väckte mig, tackar tackar. Sen mötte jag henne o Johanna... träffade sedan Big M och åkte ut till HCP. När vi väntat klart på att Hanna skulle käka klart hemma hos sig hämtade vi henne och körde till Max. Nya söndagssysslan. <3
Vi var ju tvungna att testa Maxi's nya godis-sortiment som amanda talat så gott om, så det blev lite godishandlande sen hem till hanna för tv-tajm. Bra dag med mycket mat! Sånt vi gillar.
Förresten så tittade ju våren förbi idag och det är inte fyskam.
Imorgon är det "hem" till Helsingborg igen. Vill inte.
Puss&kram

Firmafest

Igår var det jobbfest och det blev riktigt lyckat! Har inte haft så kul på evigheter. Först var vi på Wallmans salonger, sedan gick vi till Cardinal. Så jevla najs.
Denna bilden speglar kvällen mycket väl!

image11


Äntligen fredag, och imorgon ska jag ta bössen till Halmstad. Emma kommer från Norge också, längesen hela familjen var samlad. Ska bli mys.
Nu, ringa min plutt sen ska jag nog sova så att det blir lördag lite snabbare. So long

Hungrig tjej

Kom hem nu Matilda, jag är sjukt hungrig! MAT!
Jag har ingenting att göra. Jag glömde självklart prison-break boxen hemma. Typiskt.
Och min mobil-laddare lyckades jag supa bort i helgen så nu har jag en mobil jag inte kan ringa ifrån. Men jag är inte bitter!
Bild från helgen. Kram på er!image10

L+K

Det är värt ett försök till. Eller kanske hundra miljoner försök till. Men jag hoppas att ett ska räcka. Nu är det vi igen, precis som det ska vara.

image9













Jag är hellre ensam än lycklig med någon annan

DAGENS OUTFIT!!

Idag kände jag och amanda för att driva med alla som lägger in "dagens-outfit" bilder


Här ser ni då min dagens outfit!

image7

- Tröja från svenska kakel, har den även i svart,vitt, rött och rosa. Kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så jag köpte flera. hihi.
- Svart baströja
- Svarta tights som jag vek upp dagen i ära. Kommer inte ihåg var jag köpte dom, men dom var iaf sjukt dyra.
- Skorna lånade jag av Johanna, jag kunde inte välja ut ett par av mina egna eftersom jag har för många
- Hår och smink, by me

Tooo bad

Var precis och hämtade ut min asos-klänning hos Video-Kalle. Var såå exalterad. Den var för liten.
Fan vad typiskt.
Så, amanda! Du har ett litet uppdrag ;) Ringer dig när jag har kommit till Halmstad.
Puss!

Jag är arg

Du är utan tvekan den personen som kunnat göra mig så sjukligt lycklig samtidigt som du kan få mig att bara vilja lägga mig ner o dö. Jag är inte en dålig människa för att jag säger till dig att jag inte tror på livslång kärlek. Du frågade ju, och jag svarade. Jag är inte ens 20 år, och jag letar inte efter någon att dela mitt liv med. Jag vill vara med dig som det är nu, det känns bra i nuet. Jag vet inte hur jag känner om en månad eller om tio år. Men just nu, vet jag att jag vill bara vara med dig och ingen annan. Eller ska jag skriva visste. Efter vårat sjuka telefonsamtal ikväll vet jag ärligt talat inte vad jag tycker. Jag har alltid föraktat den sidan hos dig. Alltid hatat det. När du har druckit och du ska dra upp saker jag gjort mot dig. Jag vet vad jag har gjort, och du vet lika väl som jag att om jag bara kunde så skulle jag göra det ogjort. Nu kan jag inte det, och för tusende gången, ber jag dig om förlåtelse. Om jag hade kunnat hade jag vridit tillbaka tiden till den kvällen och skitit fullständigt i honom, för han har redan förstört tillräckligt för mig. Jag vill inte att han ska lyckas förstöra mellan dig och mig också. Det du glömmer är att du gjorde mig precis lika ledsen som jag gjorde dig, och på samma sätt. Två gånger.

Du ska få som du vill, du ska inte behöva ha någonting mer med mig att göra.  Och imorgon kommer du antingen förneka allting eller vara på tok för feg för att ens höra av dig. Jag känner dig väl och jag vet precis hur du fungerar. Och tyvärr börjar jag vänja mig vid ditt sjuka beteende. Du är inte så överlägsen som du tror att du är. Kom ner på jorden och inse att även du gör fel.


Matilda, får jag sova hos dig inatt?

Thank you

.. med Amy Diamond. Haha, fan vad jag gillar den!

Fett

Wiee, läste era kommentarer brudar. Jag tar bussen hem imorgon förmiddag!
Nu har jag jobbat klart för denna veckan. 16 timmar övertid är najs.
Jag köpte med mig pizza, godis och läsk hem så nu jävlar ska det firas att det är fredag. Ha en bra kväll!

Gå ut med mig!

Kom precis hem från en myskväll med camilla! Hon lagade god och riktig mat till mig :) precis vad jag behövde. Själv så har jag ju inget i mat-väg hemma.

Brudar, om jag kommer hem i helgen, vill ni gå ut med mig på lördag isåfall? snälla
En utgång i halmstad med mina brudjävlar är precis vad jag behöver.

Har jobbat tolv timmar idag så jag är helt slut. Ska nana nu, ännu en lång jobbe-dag imorgon.. God natt på er :-*

Baby, what's the story

Idag har varit en piss-dag. Matilda har också haft en piss-dag.
Jag är så fruktansvärt trött på er självupptagna och otrevliga människor att jag bara vill spy på er. Ni förstörde min dag, tackar så mycket!
Men efter ett x antal torkade tårar och en glass kändes det bättre. Camilla, du var en ängel idag!

Annars är det bra med mig. Saknar Kristian. Och att veta att jag inte kommer få träffa honom förens i sommar får mig att sakna dig en aning mer. Att 50 mil kan göra det så problematiskt? Distansförhållande funkar inte och så är det bara. Försök aldrig ens..

Nu ska jag gå o rota i kylen o se om vi har någon mat hemma. Jag är monster-hungrig!
Mina brudar, jag saknar er. Kan ni inte komma hit o ha myskväll med mig på lördag? Säg till isf.... Hade varit bäst om ni kom. Så snackar vi skit och äter sönder oss. :-*

Hello!

Idag  är jag GLAD! skatteåterbäring på 7000 är inte fel!
Jag har kanske till och med råd att leva i sommar, låter najs.

Idag längtar jag till sommaren och hultsfred. Det blir najs.

Myskväll

Vet ni, snart kommer Kristian hem till mig o vi ska ha myskväll. Mysigt mysigt :)
Så nu har jag varit o handlat massa gott, tänt ljus och städat lite. Nu är det bara sällskapet som saknas! ... Som förövrigt ringde nu! PUSS&KRAM PÅ ER.

The black sheep

Min fredagskväll spenderar jag med mig själv, Takida och cigg. Inte fyskam. Nä-ä då.

image5


Soool!


Idag är det vår ute och jag är glad! Snart ska jag gå o jobba, sen ska jag hem till Halmstad. Göött helt enkelt.

Vet du, nu är jag glad igen!

image4

FÖR ATT, jag nyss beställde hem den här klänningen! den är underbar enligt mig.

Nähä då

Goddagens.
Idag när jag slutade var jag verkligen på strålande humör, varför vet jag inte riktigt... Så, jag gick o kollade mitt saldo för att kanske kanske kunna unna mig en liten shoppingrunda. Jag blev positivt överraskad av vad som visades och jag blev ännu gladare när jag fortsatte promenera in till stan för min första shoppingrunda på jag vet inte hur länge.
Började med att jag hittade ett par sjukt snygga skor... dock lite för dyra och de fanns tyvärr inte i storlek 48. Jag gick vidare mot H&M och köpte en försenad födelsedagspresent till Matilda! Hoppas hon inte hinner läsa detta innan hon kommer hem ikväll... Jag ska lägga den under hennes huvudkudde. Haha.
Hittade ingenting på H&M till mig själv dock. Gick vidare till Carlings, inget där heller. Jag som hade tänkt mig ett par nya jeans... men icke. Gick vidare till Vero moda, inget där heller. Vidare till tretton, och jag hittade ett par sjukligt snygga levis byxor. Dom fanns DOCK inte i min storlek! Jag kände hur mitt glada humör bara blev sämre. Och att minska en sisådär 20 kilo så att jag kunde få på mig dom där 26:orna som hängde där så fint, hade inte varit fy skam.
Jag blev på dåligt humör. Gick inom Söderpunkten på vägen hem, där jag blev hungrig och köpte spättafilé. Den satt iaf som den skulle.

Nu vill jag hem till mamma och beklaga mig lite. Ses på lördag mammi <3

I'll be gone

Pratade precis med amanda på msn som berättade att en i Broder Daniel tagit livet av sig igår. Jag och amanda älskade broder daniel när vi gick på högstadiet! Vi var på deras konsert och grejer. Så för att väcka lite gamla minnen började jag lyssna på gamla bd-låtar. Precis som Vi alltid gjorde. Du och jag. Alltid efter skolan gick vi hem till dig och bara låg där i din säng och lyssnade och pratade. Folk såg dig och mig som så fruktansvärt olika. På högstadiet var du den som alltid skulle vara den värsta. Du kallade svenska läraren fetto och blev utslängd från de flesta lektionerna. Du rökte och drack innan jag knappt visste var det var. Jag var den som alla såg som den oskyldiga och töntiga lilla tjejen. Vilken tönt jag var, och hur cool alla tyckte du var. Tillsammans blev vi den perfekta kombinationen. Jag tror det var därför jag tyckte så mycket om att umgås med dig, du fick mig att våga och ta för mig lite mer. Och jag fick kanske dig att lugna ner dig en aning. Vi kompletterade varandra helt enkelt. Och inte hade jag en tanke på, när vi låg där i din säng och lyssnade på I'll be gone, att jag några år senare skulle sitta på din begravning och höra precis samma låt. Jag saknar dig, min tuffing.

http://www.youtube.com/watch?v=MibK_LCF7hs&feature=related

Jag kan inte göra annat än att tänka på Dig när jag hör denna låten.    Jag kan inte göra annat än att sakna dig.  




Mina tjejer

Ikväll när jag gick hem från jobbet luktade det sommar. Det gillade jag.
Såå gick jag inom Ica och handlade lite till mig själv. Lyxade till det lite med tacos här i min ensamhet. Så nu är jag proppmätt och ligger i soffan och tittar på Grey's. Jag som var anti-Grey's innan... Jag tar tillbaka det.

Onsdag idag, vilket betyder att det bara är två dagar kvar till jag får träffa Kristian, brudarna och min familj.
Vill ni läsa världens finaste tal som Johanna höll för sin klass, så gå in på johannalundberg89.blogg.se. Jag blev så glad när jag läste det. Ni betyder hur mycket som helst. Alla precis lika mycket, fast på olika sätt. Jag älskar er mina tjejor.

Nu, tillbaka till soffan och invänta Matelow. Puss&kram


April april

Nu fungerar bloggen igen!
Kom hem från jobbet för en stund sen, nytt schema nu så äntligen jobbar jag heltid. Märkte att det inte blev så mycket pengar av att jobba deltid... Med andra ord är mina pengar nästan slut.
Mamma lovade att jag skulle få panta lite i helgen. Haha. snällt.

Min helg i Karlstad var jättebra. Så skönt att få träffa K igen, och på fredag kommer han till Halmstad. Om han inte missar bussen dvs.

Det är sjukt hur mycket konstigt folk man möter som kassörska. Ibland undrar jag hur ni står ut med er själva. Och hur snåla folk är! Om det står ett pris uppsatt på hyllan, 22 kr tex, så kommer tanten till kassan och föremålet kostar i själva verket 25 kr, "Nej, det är för dyrt. Jag vill inte ha det längre".
Blir sur.

Nej, nu ska jag invänta Matilda Ska vi dra McDonalds inatt igen?
Puss&krams

RSS 2.0