29 april

Nu är Hanna ääntligen hemma! Ligan är samlad igen, känns gött.
Förövrigt så är lägenheten nu min. Jag och johanna var och tittade på den i måndags och fan vad fin och mysig och allt sånt den var. Blev kär direkt, så varför dumpa denna chansen? Jag bara måste ta den.. det finns ju inget som säger att jag inte kan resa och hålla på även om jag binder mig vid ett jobb och en lägenhet. Jag är inte ens 21, livet har ju precis börjat.
Imorgon är det valborg, Det ska självklart firas. När jag slutat vid fyra traskar jag hem till matilda där vi börjar dricka lite och göra oss iordning, därefter traskas det mot Johanna där det nalkas party, sen drum and bass kväll på B&B, det kan ju knappast bli bättre..



Livet är så jävla bra just nu, det är snart sommar, jag ska flytta, hanna är hemma, snart festivaldax och jaaa :) Sängen nu, natti natti!

26 april

Har haft den absolut bästa helgen på länge. Slutade vid sju i fredags, åkte hem o gjorde mig iordning och tog sen en taxi hem till kristian där det var grilla korv-partaj. Sov sen på bortaplan och mötte upp matilda och johanna i stan dan efter, kilade inom systemet där vi mötte grabbsen, o gick sen till picasso och satt där o drack öl och hade det bra.
Sen skulle vi självklart på de igen, drog ut till matildas jobbarkompis och förfestade där. Hamnade sen på tre hjärtan och b&b och hade en helt ok kväll. Idag har jag och matilda haft en bäztiz dag, käkat massa skit och gottat oss.

Förövrigt så lönar det sig att ha wennerholms som stammis på jobbet. Imorgon blir jag (om jag gillar den) en lägenhet rikare :) Jag är så fett sjukt jävla glad för det!



22 april

Jag har blivit helt betuttad i Kings of Leon. O det allra bästa är ju att dom spelar på hultsfred. Lyssna på use somebody och closer och ni kan inte göra annat än att hålla med mej...

Kan det inte bara bli fredag nu??? Det är min första lediga helg på tre veckor så det ska bli så jävla skönt. Jag och matilda har planerat en fre-lör helg också. det är najs!
Lön på fredag också vilket betyder första shoppingdan på ett halvår :) gladglad!

Nej, mjölk till mamma var det ja...

20 april




JAHA, såhär kul var det att vara ledig. Här sitter jag och ser ut som en lodis och har ingenting o göra.

19 april

Jag har nog aldrig tänkt 'äntligen söndag' förän idag. För nu har jag jobbat 13 dagar i streck och är äntligen ledig imorgon! Det ska bli så himla skönt. Får se vad jag ska hitta på.
Igår var vi ju ute som vanligt, började med förfest hos Matilda sen vidare till tre hjärtan. Den vanliga rutten då vill säga.
Nu ska jag käka något sen ska jag sova. Blir kanske stuvade makaroner för tredje gången idag? Fick ett ryck när jag jobbade och blev assugen på de. Gotte!


allså är jag vindögd på riktigt?

14 april

Jaha då ska man jobba ännu en helg, fick jag reda på idag. Inte alls kul.
Men men, jag får väl ta mig en nykter helg för en gång skull och vara nöjd och glad.
Ligger i soffan och lyssnar på gamla marit låtar. bra skit!

it would have been good
I know it would have been so good
It would have been fine
But since we're two fucked up
people in denial
there's nothing left to say now but goodbye

Nu ska jag ut o traska med Johanna sen träffa kristian som är hemma från karlstad. Hejrå!

12 april

Igår var det fest igen. Började hemma hos Johanna med förfest, blev många tillslut och jag hade skitkul. Sen kilade vi ner till tre hjärtan och fortsatte där. Hade askul hela kvällen.
Mindre askul var det att gå upp imorse och jobba. Men nu är det gjort och nu är det bara en mördardag kvar sen får jag sova ut på tisdag, jag längtar.
Jag blir mobbad för mitt skrapsår på hakan, idag var det en liten unge som stirrade på mig i typ 10 minuter innan han frågar vad jag gjort på hakan. Alla tittar på det, va fän det är ett sår och inte en dinosaurie. Nej nu funderar jag på att gå o lägga mig, det ska bli så gött för jag är så trött. Jag är grym på att rimma.
Gonatt folket.

11 april

Gud är på min sida idag. Jag hade självklart stängt av klockan i sömnen. Men nu vaknade ja kl sju av mej själv och det är dags att kila ner till bussen. För bil kan inte Lisa köra idag. Nää hon var ute igår och blev skitfull. Och skrapade upp knäna och hakan. Så nu ska jag visa mig offentligt med ett skrapsår större än antarktis på hakan. HEJDÅ.  antingen är jag full fortfarande eller så har jag inte hunnit bli bakis, det är gött.

9 april

Jag är så megafestsugen att ja snart spricker. Vill uuuuuuut. Men nej. Det går ju inte. Fett pank och jobb imorgon. och på lördag. och på söndag. Kul helg jag kommer ha. glad påsk på er också. (positiva Lisa är i farten)



8 april

i din tystnad finns så mycket jag vill veta

8 april

Trodde jag skulle sluta två idag, men icke sa nicke. Var på jobbet kl nio och fick reda på att ja jobbade till sju. Så nu är jag hemma o käkar o lämnar bilen sen bussen tillbaka till jobbet. känns de löööönt, nej.
Hade gärna gått o lagt mej o sovit en stund nu istället för o åka tillbaka. trött tjej idag.


7 april

Idag har det sovits lite och jobbats lite. O nu sitter jag här.... som vanligt. Vill gå ut o gå så det får nog bli en liten runda till statoil, cigaretter behöver man ju alltid. Eller kanske tar bilen.

Jag har sånt shoppingsug för tillfället. Tänk er att jag inte har shoppat sen i september förra året bortsett något undantag. Det är sjukt längesen och det är verkligen på tiden att jag får en fet lön.
Under tiden kan man ju drömma sig bort.

6 april

Jag sitter och bläddrar igenom gamla bilder. Det är skoj det.



Jag och hanna på en av marcs alla fester.. typ fem år sen?


Mitt gamla rum som jag fixade alldeles själv. DET saknar jag!


Studentfest, tror det var Bad taste...


Brunhårig? Nä jag ångrar alltid mej...

2 sekunder senare håller Johan på att ramla av bilen och häller champagne på hela min klänning....



Tur att det hann torka =)


Vi hade inte så mycket för oss dom sista dagarna i trean =)


HEJRRÅÅ!

6 april

Jag som skulle göra mitt rum fint idag. Nädå, det finns alltid roligare saker att göra än städa. Det är bara då jag kommer på allt annat som jag vill göra. Jag började städa och vika mina kläder jättefint och sådär, men då kom jag ju på att jag köpte nya målargrejer när jag och Johanna var i båstad. Så jag har suttit o målat en tavla istället för o städa nu. Brrra gjort. Städa kan jag kanske göra imorgon istället.
Den blev inte ens fin, bara konstig. Jag får säga att jag bara kladdade lite när jag egentligen började måla med inställningen att jag skulle göra något skitsnyggt, haha.
Annars idag har jag hängt med Matilda hela dan. Vi var på hcp badet o käkade lite, sen åkte vi och handlade till mamma och skulle göra en paj tänkte vi. Men solstolarna var mkt mer inbjudande än att stå o greja med en paj. Så där låg vi x antal timmar. Gött!
Jag vill att det ska bli påskafton och att jag ska vara ledig dan efter. Jag vill göra något kul!!! Är så satans uttråkad för tillfället. Alltid samma visa... om o om igen. Nån som flyttar med mej till london elleeerrr? Det hade jag varit på iaf.

5 april

Jag hade behövt gå o lägga mej känner jag.. Har tänkt gå ner o käka o röka i säkert tre timmar nu men inte lyckats resa på mig. Så det kommer inte gå att somna, hungrig och röksugen är ingen bra kombo.
Eftersom jag redan har en deppdag så gör det inget om man deppar lite extra. Det är såna här dagar när man är själv som tankarna börjar snurra rätt ordentligt. Ett och ett halvt år har gått för fort. Känns inte som det var så längesen telefonen ringde en kväll och jag fick det där hemska beskedet som vände världen upp och ner. Jag bara önskade att allting var ett missförstånd, det där fick ju inte hända dig, det kan inte hända dig, tänkte jag. Du blev inte ens 19 år och jag är sur på världen för att den är så jävla orättvis.

5 april

Jag hatar söndagar. O jag hatar att jag är på så jävla dåligt humör. Lipar för att det inte finns läsk hemma och är skitsur mot alla. Känns ju inte bättre när jag vet att jag har 7 lång arbetsdagar framför mig. Jag vill bara gräva ner mig just nu. Eller iaf åka ner till statoil o köpa läsk. HEJDÅ

3 april

Det är så underbart med vår ute. Idag gick jag och Johanna ner till stan, köpte öl och satte oss i Picassoparken. Mysdag!



Här ligger jag och fläker mej. Det var gött.

Jag är så sjuuukt sugen på att gå ut ikväll. Men jag börjar kl 8 imorgonbitti så det är ju bara till o glömma. Men jobbar till fyra o efter det så jävlar. Blir förfest här hemma, jag vill sitta ute o förfesta o öppna upp poolen o jaaa allt bara för det är vår! Happy tjej! Nu ska jag gå ut och grilla gött kött. Hejrå!

2 april

Jag saknar Hanna!! Bara en månad kvar nu :)




Btw så får jag tillbaka 14500 på skatten WOHO LIFE'S GOOD!


1 april

Haha, jag vet, det blev skitfult. Men jag orkar inte lägga ner mer energi på detta just nu och det var faktiskt första gången, sådeså. Imorgon ska jag jobba tidigt så nu är det sovdax.

Godnatt!

1 april

Åhh va skönt med vår!! Helt uuunderbart. Hoppas på lika fint väder imorgon eftersom jag näästan är ledig!

Måste erkänna att jag är lite blödig av mig, har lyssnat på denna låten hela kvällen. Den är så jävla fin så det är helt sjukt. Tönt-lisa :) http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA&feature=related

Nu ska jag ringa Johanna o se om hon vill följa med ut o gå. Trots att hon ska gå o lägga sig om en halvtimme.. Haha ♥

1 april

Nu ska jag jobba. HEJDÅ!


1 april

Har blivit lite smått besatt (det brukar jag ju iofs bli, ellerhur matilda) av den här låten. Så sjyykt bra.

I'm on the corner, waiting for a light to come on
That's when I know that you're alone
It's cold in the desert, water never sees the ground
Special unspoken without sound

You told me you loved me, that I'd never die alone
Hand over your heart, let's go home
Everyone noticed, everyone has seen the signs
I've always been known to cross lines

I've never ever cried when I was feeling down
I've always been scared of the sound
Jesus don't love me, no one ever carried my load
I'm too young to feel this old

Is it you, is it me
Or does nobody know, nobody see
Nobody but me



Har drömt sjuka grejer inatt med. Vad är dealen med mina drömmar egentligen? Vaknar och är helt vettskrämd typ.
Nu ska jag snart åka o jobba. Det ska bli askul.
Förövrigt så kommer jag säkert att bli grundlurad av någon idag.



 

Nu ska jag sluta vara sån pussy. Glöm det nu.



 

HEJDÅ


 


RSS 2.0