28 september

Chillar hemma hos Hanna Banana...


17 september

Nu är allting klart!! Den tionde oktober flyttar vi hit:
http://www.sandefjordguesthouse.no/index.html


WIHO!


17 september

Imorse vaknade jag av att brevbäraren dånade vid dörren. Fick hem min beställning från Cocoo.se, dock var bara ett av de armband jag beställt med. Typiskt!
Ååh vad det är skönt att börja fyra.. jag har ätit god frukost och bara legat här i soffan och haft det bra :-)

Nu känns det som vi är ett steg närmre Norge. Bara vi kommer underfund vad den norska tjejen egentligen menar, så ska allt nog vara klart! Isf flyttar jag, Hanna och Johanna den tionde oktober!

Nu ska ja sova en stund innan ja tar bussen till jobbet.
Puss&kram

16 september

PROPPMÄTT är vad jag är just nu. Röksugen så det skriker om det, men jag har inte orkat lyfta på mig än bara för att jag är så mätt. Illa kanske?
Jag älskade Robyn när jag var mindre. Jag hade likadan frisyr som henne (vilket nästan alla hade då) och hennes cd var också min allra första. Så lyssnar jag på denna låten, och jag börjar älska henne igen!
http://www.youtube.com/watch?v=hq4itdAl2kA



Ikväll ska jag gå o lägga mig tidigt. Jag har varit grymt trött idag och det kändes som arbetsdan aldrig skulle ta slut. Till råga på allt gräver och borrar dom precis nedanför mitt fönster, det hade inte kunnat vara mer precis nedanför än vad det är. Kl 8 imorse började dom, så jag antar att det blir likadant imorgon. Det vibrerade i väggarna. Jag är rädd för att jag ska bli arg på bygg-gubbarna, mitt morgonhumör är inte att leka med. Men men, jag får ta mig i kragen och se det positivt, jag kommer ju iaf upp i tid. Även om jag börjar fyra.

Hejhej!


15 september

Tänkte gå o lägga mig för ett tag sen.. Men blogg-beroende som jag är kollade jag igenom listan en gång till innan ja skulle stänga av datorn. Hittade då av en slump en blogg om en tjej, i min ålder, som haft cancer i drygt ett år. Så dog hon idag.. Det är när jag läser sånt här som jag säger åt mig själv att tänka om.
Jag går och klagar på att min tumme varit avdomnad i två dagar, när hon kämpade för sitt liv. Jag hatar mig själv för att jag tar saker för givet. Jag hatar att jag gnäller över minsta lilla och att jag aldrig är nöjd.
Ska det behöva hända mig för att jag någon gång ska förstå och uppskatta mig själv och folk i min närhet?
Jag måste lära mig att uppskatta det jag har istället för att sakna det jag inte har. Jag har ju så mycket som vissa andra inte har, det är det jag måste ta vara på. Mina föräldrar är fullt friska och jag har mina vänner. Jag ska inte behöva klaga på någonting.
Nej, vem vet vad morgondagen har att erbjuda. Dags att lära sig nu..
Kram från en tankspridd tjej

15 september

Åh vad jag är bra på att göra av med pengar. Gick in på cocoo.se och beställde två armband.
Ett av dom, finfint tycker jag :-)

14 september

Då var det Söndag igen. Härliga söndagar!
Vaknade kl fem så sovit bort hela dagen har jag också gjort. Funderar på att åka ner till Hbg ikväll. Men jag får se. Jag är nog för lat för det..
Nästa helg kommer bli så himla bra, utflyttningsfest i Hbg på fredag, på lördag partaj hos Johanna! Så när denna veckan är över har jag bara en vecka kvar på mitt jobb. 10 arbetsdagar kvar, det ska nog gå!
Jag funderar på att åka o köpa en pizza. Mamma lagade hemgjord pizza innan men det verkar som jag är ensam om att inte tycka om det. Nej, pizza eller Max, det är frågan.
Hejsvej


13 september

Morrn morrn!
Nu har jag precis gått upp.. så skönt att äntligen få sova ut. Jag och matilda började kolla på en film igårkväll, men båda somnade efter typ 20 min. Liiiite trötta.
Ska snart ta bussen till Halmstad.. möta Amanda och fixa lite saker. Sen hoppas jag på att folk vill gå ut med mig ikväll.. Eve & Nea verkade vara sugna iaf :-)
Nehepp, dags o fixa till min morronfrilla. Pöss

12 september

Grattis till Johanna som fyller 5 idag :-)


Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi förfestade lite hos Lena sen åkte vi in till stan. Vi gick till Cardinal, och jag, yngst i gänget kommer självklart inte in. Jag har varit där 100 ggr innan, men så igår tyckte dom att jag var lite för ung för det där. Om mina föräldrar hade tillverkat mig tre veckor tidigare, hade jag kommit in. Löjligt.
Idag mår jag som jag förtjänar. Någon har spytt på golvet i Matildas rum. Jag har sovit i soffan, det känns som min nacke ska gå av. Och nu är det jobb på g, fan vad sugen jag är! Ska bli riktigt kul!
Ikväll ska jag och Matilda ha fredagsmys!

Puss&kram

11 september

Ikväll ska vi gå ut, det ska bli kul :-) gick som sagt en sväng på stan innan, köpte några tröjor och ett par skor. jag är för lat för att prova när jag är i affären, får hoppas att det sitter som en smäck. annars kommer jag bli sur och opepp och inte veta vad jag ska ha på mig ikväll. och det är ju lite jobbigt!
När jag kom hem från stan och skulle låsa upp dörren, inser jag att jag glömt nycklarna i jackan på jobbet. KUL. Så det var bara att masa sig dit igen, hämta nycklarna och ta bussen hem.
Nehepp.. nu ska jag masa mig in i duschen. Puss&kram

10 september

Ännu en sysslolös kväll ensam i lägenheten. Åh vad trött jag börjar bli på det här nu.. Men som sagt, det är bara två och en halv vecka kvar nu, jag lär nog stå ut. Fick precis ett litet städryck och diskade all disk, bra lisa!
Hade ju egentligen sovmorgon imorse, men jag gör alltid så att när jag har sovmorgon ställer jag klockan på sju för att verkligen kunna njuta fullt ut av att somna om. (ja, jag är lite speciell) Jag somnar om efter en timme ungefär. Mobilen ringer och det är polisen som vill göra ett kompletterande förhör, har jag för mig att hon kallade det. Tog sisådär en halvtimme. Somnade vid tio igen. Kl 11 ringer klockan och jag är jättetrött. Får stressa som en gnu för att hinna till bussen. Vadå jobbig morgon??
Imorgon slutar jag tidigt, (kl 4, tidigt för att vara på mitt jobb), så då tänkte jag shoppa lite. Behöver verkligen ett par nya skor nu.. usch, jag hatar att köpa skor. det är bara tråkigt och jobbigt. En höstjacka hade jag också behövt. Och något till helgen kanske. Om jag känner mig själv rätt kommer jag komma hem med allt utom det där.

Mamma mailade över en bild på Lallilall, min lilla sötplutt.  Är jag konstig om det är han jag saknar allra mest på veckodagarna? Ja, lite kanske..




Nu ska jag koka te och käka mackor och invänta sex and the city. Sen blir det sängen. Godnattens!

10 september

De här djuren är för tillfället utomlands, börjar faktiskt sakna er lite nu.. :-)






Nu tittar jag på idol.


9 september

Allså, det här är nog det roligaste jag någonsin har hört. Jag skrattar så jag gråter.

http://www.youtube.com/watch?v=7R6QRsczZKM

9 september

Old man take a look at my life I'm a lot like you
I need someone to love me the whole day through
Ah, one look in my eyes and you can tell that's true.

Underbara låt, jag är fast.

8 september

Svar på frågestund, del 1

Jörgen;

Luktar din mamma curry?


Svar; Ja, om hon har ätit curry

Sara;

Du vet den kjolen från ica? Den du skrev om i din blogg om icas varor? jag kommer nog in och kollar på den imorgon!

Svar; Jaa gör det! Den kostar endast 199:- Om den är snäll kanske den får följa med dig hem! Isf vill ja se en outfit bild snarast!!

Mia;

Mössan och glasögonen på den bilden som du la upp igår?! Var har du köpt dom? Så fashion!

Svar; Det hittar du under kategorin "Slänger in en dagens"

Fanny;

Alltså din blogg är så snygg! aVIs Kan inte du göra min blogg design? Du kan få 100 spänn?

Svar: Varje vecka lottar jag ut blogg-design! Håll utkik!

Anonym;

ÄNTLIGEN frågestund. Kan du inte ha det varje måndag nu? jag har så mycket att fråga:D
Tex, varför du började blogga? var du hittar alla dina vintage kläder? jaaaaaaaaaaaa. berätta allt!
Svar; Jag har frågestund så ofta jag hinner!! Måndagskvällarna är annars så hektiska. Men visst, allt för mina kära läsares skull!
Men håll utkik efter fler frågestunder!!




Min och amandas humor är på topp ikväll! Godnatt!


8 september

Nu är det frågestund!! Kenneth, Greger, Mauritzio, fråga på nu!!


8 september

Looonely, im so looonely..
Hade köpt film och godis till mej och matilda ikväll, så ringer jag henne när jag är påväg från jobbet, så är hon i Halmstad. Surt, godiset tog slut för längesen och filmen ska ses i min säng när jag ska sova istället.
Helgen har varit helt ok.. Fredagen var lugnare än lugnast, lördagen tvärtemot. Jag amanda och hanna  satt hemma hos mej och lyckades bli väldigt berusade av någon anledning. På tal om party. En utflyttningsfest måste vi väl ordna här i lägenheten. Jag är på iaf,om jag så ska utflyttsfesta själv! För det ska bli så fruktansvärt skönt att flytta härifrån.
Någon som är sugen på att joina mej?

Amanda skickade denna låten till mig för en stund sen. Det är inte ofta det händer att jag och amanda tycker om samma musik, så det här måste dokumenteras. Här är den. http://www.youtube.com/watch?v=Hq0tAoO3-xQ

Det går segt med Norge-flytten.. nu har bossen åkt till cypern också. Jag tar självmant på mig att vara Master denna veckan! Nu ska jag fanimej fixa ett boende. Så svårt ska det väl inte vara? Snart börjar jag kolla i Oslo också, för det börjar faktiskt dra ihop sig lite..


Nu ska jag rava i soffan. Hejsvej


7 september

Söndagar känns alltid likadana. Ångest för vad man sagt/gjort under lördagkvällen, och för att det är jobb som väntar dagen efter. Men får försöka tänka positivt på det där med jobbet.. har bara tre måndagar kvar nu. Och det ska väl gå!
Mamma väckte mig imorse och frågade om jag ville följa med till skogen o plocka svamp. Är du galen? var det första jag tänkte. Men sen piggnade jag till ganska fort, och tänkte, varför inte. Så jag följde med.

Annars vet jag inte vad jag har gjort idag. Tiden har bara gått utan att jag vet vad som har hänt, ungefär. Träffade Hanna och Amanda en stund innan.
Jag är riktigt avundsjuk på båda två. Hanna åker till Cypern inatt, och Amanda, ja hon är ledig hon. Som ett evigt sommarlov liksom.. Hade kunnat göra vad som helst för ett sommarlov, eller ja, bara för att få vara lite ledig.
Tänk vad bra man hade det när man var 15 och gick i skolan. Jag vill vara 15 igen.


Jag och matilda som femtonåringar



Vi var knasiga redan då.



Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt.

7 september

Ungefär så här jobbigt känns allt idag




Spola tillbaka tiden ett år, och jag hade varit mer än nöjd

5 september

Äntligen fredag!
Har jobbat klart och är hemma i hstd nu. Borde faktiskt gå och lägga mig. Måste gå upp tidigt imorgon, ska vara hos frisören kl 9. - Är du morgonpigg? frågade hon när jag ringde. Jag kommer hata mig själv för att jag sa ja när klockan ringer imorgon. Men men, jag får se det postivt, jag kommer iaf upp i tid :-)
Sen blir det en liten shoppingrunda för att sedan besöka min farmor. Hem o göra sig iordning, för sen är det såklart fäst som står på schemat. Kommer bli sjuk kul känner jag på mej!
Jag är splittrad, lugg eller inte lugg? Kort eller "långt"?








Titta vad jag kan göra med min arm


GODNATT!

3 september

Jaha.. Norge gick bra, hoppas jag iaf. Behöver nog smälta det lite för så fort jag tänker på det känner jag bara hur jobbigt allt var på hemvägen, haha. Eftersom bara jag och Johanna har körkort fick vi dela upp körningen på hemvägen. Både var sjukt trötta efter att inte ha sovit något på ett dygn. Men till slut kom vi hem. Sömn i tre timmar sen upp o ta tåget till Hbg för en lång jobbdag. Jag överlevde!
Vi var iaf på tre visningar och en intervju på Manpower. Särskilt en lägenhet kändes toppen, så vi hoppas på det bästa. Åtta bäddar tror jag det var, så om nån är sugen finns det tre sängar över ;-P

Halva veckan har gått, jag längtar till helgen. Känns som det kommer bli en bra helg! Min oslo-syster är på besök nämligen.






Ha det bäst i Italien Joffi. Avis är jag :-)


it's coming on christmas
they're cutting down trees
they're putting up reindeer
and singing songs of joy and peace
oh i wish i had a river
i could skate away on
but it don't snow here
it stays pretty green
i'm going to make a lot of money
then i'm going to quit this crazy scene
i wish i had a river
i could skate away on
i wish i had a river so long
i would teach my feet to fly
oh i wish i had a river
i could skate away on
i made my baby cry

1 september

Jag är jäättetrött..


RSS 2.0