28 maj

Jag är så irriterad att det spritter i benen på mig. Jag har försökt beställa hem en klänning i en timma nu, men urban outfitters tycker nog inte att jag ska få hem den!! Vad fan är House name/Flat number för något!? Har försökt med ALLT! Jag börjar fan gråta snart. aaaaaaaaaaaaah

25 maj

Nu har jag kommit hem från gekås och betalat mina räkningar, HEJDÅ lönen. Men massa fint köpte jag iaf =)

24 maj

Nej jag kommer verkligen inte på nånting att skriva. Jag kanske skulle gå o lägga mig istället...
Imorgon är jag ledig så dagen ska jag och johanna spendera på gekås. Natti natti.


20 maj

Lika trött idag.... fan vad tråkigt det är. Ikväll ska alla brydar ut utom jag.. jaa för jag ska självklart jobba imorgon. vad annars?! Orkar inte!
Förövrigt så fick jag äntligen berätta min hemlis idag. Har hållt hemligt för mamma o pappa att emma skulle komma hem idag efter tre månader i asien.. DET var svårt kan jag lova er. Mamma sa igårkväll när hon satt vid facebook, "liiiisa, nu är emma på bali!" HEHE det är hon inte alls tänkte jag, hon är på väg hem.
Så idag när jag kom hem var hon hemma, gött!




19 maj

 vad förknippar jag med John mayer om inte detta.



19 maj

Jag är helt slut efter en 10 timmars dag på jobbet. Fan vad klen jag blivit. Så fort min musik blivit klar ska jag däcka. Lika lång dag imorgon också.  22 min kvar, måste hålla mig vaken. Har ett live album med john mayer på ingång.. vadå skönt o somna till! perfekt!

På måndag ska jag till gekås och shoppa till min lägenhet :)





18 maj

Nu har jag beställt lite smått på cocoo.se, sjukt vad lite shopping kan få en glad!
Idag har jag bara jobbat.. o så kommer det bli i 14 dagar framöver.. Ledig på söndag iaf, det ska bli sååå skönt. Men nu inför flytten behöver jag alla pengar jag kan få så det är bara bra. 1 juli går flyttlasset och jag längtar sjuukt mycket.
Förövrigt har jag en hemlis som ingen annan vet som är så jävla svår att vara tyst om, haha det är så jävla jobbigt. Snart kommer alla få reda på det men fram tills dess får jag hänga ett hänglås på min käft så jag inte försäger mig, vilket jag håller på o göra typ hela tiden.
Nej, nu ska jag fortsätta titta på film med min mama. Pöss!

13 maj

Tjolahopp!!
Idag har jag varit på en Svenska spel utbildning och det var bara jag som var nybörjare. Kul!! Satt där som ett fån och försökte förstå vad hon snackade om. I mina öron lät det som finska typ. Men nånting lärde jag säkert mig. Hoppas jag.
Fick iaf en uppenbarelse och det är att jag inte ska börja plugga på ett himla bra tag, det var precis som att vara tillbaka i skolan och det var precis som man hade glömt att det var.

Nu ska jag städa mitt rum... av en endaste fjuttig anledning. Och det är för att jag ska hitta en tröja som jag bara använt en gång som är totalt försvunnen. Den är helt enkel och svart, det som är svårast att hitta i ett berg av kläder. Men men, det är bara att sätta igång. Hoppas jag kommer ur det här en tröja rikare, annars är det inte värt det. Är klar vid midnatt. Hejrå!

11 maj

GOMORRON!!! Sköönt var det att sova inatt. Typ sovit 8 timmar totalt denna helgen annars. Ljuuuvligt.
Idag börjar jag inte förens tre så jag ska ligga o fläska mig här ett tag hade jag tänkt mig. Jag har dock massa andra grejer jag hade behövt göra. Får se!
Wiee snart flyttar jag! Jag måste börja packa... men jag antar att det blir som med flytten till helsingborg, då jag packade ner allt jag ägde kvällen innan. Lite stressymptom där ja.



Blir alltid lika förvånad när jag hittar såna här bilder för jag kommer aldrig ihåg det.

-



NI ÄR BRA SKIT.



o du är nog den sötaste lilla skiten som finns

-

ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden ett tag. eller jag gör iaf. godnatt.

4 maj

Äntligen måndag ♥
Idag har jag bara sovit och jobbat, meningslös dag. Ska snart hem till Johan och titta på ballar av stål!
Helgen var najs. Valborg var väl sådär, hade skitkul hemma hos Johanna men sen blev det lite för mycket av det goda. Mötte upp Johanna och matilda på fredagsmorgonen och satte oss i picasso några timmar och snackade skit. Lördagen jobbade jag, sen var det kalas på kvällen. Bra helg då med andra ord :)

Fick precis hem ett album med kings of leon som jag aldrig hört, på med mp3n när det är sovdags säger jag bara. Underbart!!

RSS 2.0