28 december

Idag har det inte blivit många barn gjorda. Har mest legat i soffan o latat mej framför Paradise hotel. Pratade sen med Micke så bestämde vi oss för o ses en sväng. Gick ner till videomix, hyrde film o köpte gotte till mej. Vi hyrde Barnhemmet, TIPS, om du vill bli riktigt snuskigt rädd av en film, se den...
Jag såg i syne o grejer när jag släppt av Micke, det där lilla missbildade spökbarnet, fy vad läskigt! Fan, jag som lyckats släppa filmen ur tankarna för en stund, nu ligger jag i min säng och är jätterädd o lyssnar efter minsta lilla ljud. Får se hur många mardrömmar jag drömmer inatt!

Blev utgång igår, först var det ingen som var direkt sugen på att följa med, men det slutade med att jag, nea, amanda, johanna och syster gick ner till b&b och hängde där hela kvällen. Hade kul faktiskt! O har inte varit så överdrivet bakis idag heller, kanske är som min pappa säger, jag är härdad.

Nu är det nog bäst att jag sätter på en film så att jag kopplar väck ungarna på barnhemmet. Ååh, hemska film du kommer förstöra min skönhetssömn!
Bilderna är från juldagen!

Puss och godnatt!


Hanna vi saknade dej!


Nej, jag är inte inklippt


GODNATT!

27 december

Snart flyttar jag ut på gatan. Vill inte bo här längre. Vill inte vara ivägen hela tiden, ha ett rum på 5 kvadratmeter utan värme och ens grejer antingen på vinden eller i någon flyttlåda nånstans. Ni gör mej galen fattar ni inte det! Gaaah ge mej en jävla lägenhet. Jag ska aldrig mer bo hemma, den saken är skitsäker.


26 december

I'll marry my lover in a place to admire
I don't have to even ask her I can look in her eyes
And thank God that I am forgiven
I thank all my friends
To say I've been truer or they forgotten

Weary my mind is to say the least
its been awful hard to just stand on my feet
I think I'll slow down if I am able
I won't drown in the ocean
For starving my place at the table

Lucky ones are we all til it is over
Everyone near and far
When you smile the sun it peaks through the clouds
Never die for always be around and around and around

How is your sister and what of your brother
Extend hellos to your father and mother
What in the world would cause you any sorrow
Lighten your load
And see how I killed the wheel barrel I borrowed

Lucky ones are we all til it is over
Everyone near and far
When you smile the sun it peaks through the clouds
Never die for always be around and around and around










Idag är en sån typisk gräva ner sig dag.

25 december

Eurostop hade INGENTING. Typiskt! Man tror alltid att man kan hitta något iaf, men det gör man inte. Jaja, Johanna erbjöd mig en titt i hennes garderob och där finner man alltid något :)
Idag ska det börjas tidigt! Så snart ska jag ta mig en snabbdusch o sen sticka iväg till Johanna. Ska titta på bilderna o filmerna från thailand! Nu börjar jag sakna det riktigt mycket, jag visste det! Mina kusiner åkte till thailand imorse, kul för dom.
Nej, ikväll ska jag ha så jävla kul... Hej då!

25 december

Såå då var julafton över. O idag är det juldagen, med andra ord årets roligaste utekväll. Har lite klädpanik bara så jag får köra ut till eurostop sen och göra av med lite julklappspengar :)
jag hade den sjukaste drömmen inatt, jag drömde att jag skulle väga mig på en "offentlig" våg, det var hur mycket folk som helst som stod runt omkring mig och kunde se resultatet. Så klev jag upp på vågen, så visar den 199 kilo. O jag typ bara skrattade o sa, oj då!
Vadå allvarliga men efter all julmat?


24 december

Det gångna året...


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
flyttade ihop med matilda, vart ute och rest med johnna
2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag hade inga!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nepp!
4. Dog någon som stod dig nära?
nej
5.Vilka länder besökte du?
danmark,norge, thailand och malaysia
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
ett jobb och en lägenhet...
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
17 januari
8. Vad var din största framgång 2008?
Hm... vet faktiskt inte
9. Största misstaget?
många tyvärr...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja men inget allvarligt
11. Bästa köpet?
kläder? mina jeans :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?
resan till thailand
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mmm :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
allt med james blunt typ
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
det har gått lite upp o ner, gladare skulle jag tro!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
varit hårdare mot mej själv i vissa stunder
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit och slappat
18. Hur tillbringar du julen?
först med släkten, ikväll med familjen
19. Blev du kär i år?
nej det blev jag inte
20. Favoritprogram på TV?
bonde söker fru :)
21. Bästa boken du läste i år?
Brunstkalendern, typ den enda också
22. Största musikaliska upptäckten?
hm, svårt. fastnade för band of horses i thailnd
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
pengar till resan
25. Något du önskade dig men inte fick?
nej..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
fikade med släkten och middag med tjejerna
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jadå!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
eh?
29. Vad fick dig att må bra 2008?
att klara mej själv
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
många, ingen specifik
31. Vem saknade du?
det skriver jag inte här :P
32. De bästa nya människorna du träffade?
hmm har nog inte träffat så många nya

23 december

Dan före dopparedan.. nu är alla klappar inslagna och placerade under granen som också blivit klädd idag. Jag och emma tramsade lite och ville få den så ful som möjligt. Konstigt nog blev den ganska fin ändå.
Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte in till stan efter att jag kommit hem från Hylte där jag sov inatt, mötte upp Johanna som var lite smått ivrig eftersom hon hade alla klappar kvar att handla :) Hängde med henne en stund, sen kom amanda en sväng också, köpte en flaska vin och sen åkte jag hem.
Jag blir alltid så nostalgisk och känslig kring jul. Tänker mycket på hur det var förra julen, och hur annorlunda denna julafton kommer bli. Både på ett postivit och negativt sätt antar jag. Du var här.. och vi hade det så jävla bra ihop då. Bättre än vad vi någonsin haft det. Därför kommer väl det snurra runt i mitt huvud imorgon. Men men, det är ett avslutat kapitel helt enkelt, inget som ska upprepas.
Känslig blir jag för jag får dåligt samvete för hur lite jag visar mina nära hur mycket jag tycker om dom. Jag vet inte varför, men jag har varit sån sen jag var liten, fast på ett annat sätt. Att jag, på just julafton, kommer på hur mycket alla betyder och hur gärna jag vill visa det, och på hur dålig jag är på att visa det.
Jaja, jag gillar julen men ibland blir jag lite väl känslomässig. Det är över på juldagen.
Nu ska jag äta ris a la malta och dricka julmust och vänta på att bli trött, för imorgon är det ju faktiskt självaste julafton!
God jul på er :-*



22 december

Två dagar kvar till julafton :) jag har inte önskat mej något speciellt och förväntar mej inga jättepaket men det ska bli så mysigt att bara umgås med familjen och släkten. Det var ganska längesen sist..
Har massa jag egentligen måste fixa med idag. skriva klart cv, söka jobb, städa rummet.. men jag får inte riktigt tummen ur. funderar på att vänta med allt sånt till efter jul. Jag måste ju ta det lite lugnt också.... :)

Helgen var helt okej.. tog det hyffsat lugnt. Juldagen blir roligare :)



Puss

19 december

Jag är nästan frisk så ikväll ska jag gå ut! :) Först ska jag bara vänta till Matilda har slutat jobba i Helsingborg, så ska jag köra dit och hämta henne. Jag vet, jag är väldigt snäll. :)
Förresten, lyssna på denna låten, den är helt underbar. http://www.youtube.com/watch?v=73j8pHaAhwE



Puss!

18 december

Här sitter jag i soffan för ovanlighetens skull. Fan vad tråkigt det är att vara sjuk! Ibland önskar jag att jag vore sjuk när jag inte orkar göra vissa saker. Ska aldrig mer önska det...
En bra grej är att jag kärat ner mej helt i en låt, så då har jag ju något bra att lyssna på om och om igen iallafall! :) Idag ska jag försöka äta, är hungrig! Och på tal om en helt annan sak, jag har inte rökt sen i lördags. Okej att jag är sjuk och inte det minsta sugen, men jag ska ta vara på detta och iallafall ge det ett försök denna gången.

Förövrigt så vill jag så hemskt gärna förklara hur besviken och lurad du har fått mig att känna mig. Jag accepterar vad du vill, men jag accepterar inte på vilket sätt du har skött det på. Jag är ingen engångsföreteelse som behandlas som skräp. Detta var det sista jag trodde om dig.




Tillbaka till min älskade teve.

17 december

Hallu!
Idag mår jag faktiskt bättre, har ätit och det var gott till och med :) var en sväng hos doktorn också så om ett par dagar får jag veta vad det är för fel på mig. Hoppas att det inte är salmonella, för då blir det inget festande för lisa i helgen.. och om jag inte får reda på vad det är innan fredag vill jag inte heller gå ut med tanke på smittorisken av vad det kan vara. Får hålla mej till juldagen helt enkelt... Tråkigt men sant.
Tror det här jet lagen som får mig lite vimsig också. Har gått o lagt mej sex sju de senaste kvällarna och vaknat runt sex på morgonen. Vadå ingenting att göra på hela dan?
Jaja, nu ska jag lägga mig framför teven igen. Jag får snart liggsår.

16 december

Hemma igen! Känns faktiskt jätteskönt. Jag lyckades bli riktigt dålig på planet hem.. började spy och fick hög feber. Så 11 timmar i luften var inte det roligaste just då!
Känner mej lite bättre nu, men magen gör fortfarande jätteont. Får kramper var tionde minut typ, så sova kan ja inte göra ordentligt. Om de inte är bättre imorgon ska jag kolla det.. har fått för mej att jag har fått salmonella. Jag drar mej verkligen för att åka till sjukhuset. Inatt hade jag så ont i magen att det nästan hade varit värt att ta ett blodprov för att slippa ha ont. Men men, får hoppas att det blir bättre.
Nu dröjer det nog inte många dagar innan jag vill åka tillbaka igen.. men nu är det söka jobb som gäller. En lägenhet på det hade suttit fint :) här hemma "bor" man inte som vanligt längre, det ska betalas och göras ungefär samma saker som i en egen lägenhet. då kan jag lika gärna flytta, mycket skönare.
Nu ska jag fortsätta vila och vila och hoppas att mitt mag ont går över...
Puss på er


6 december

HEEEJ!
Nu befinner vi oss pa phi phi island. Har ar jattefint! Vi har till och med haft fint vader de senaste dagarna. Nu regnar det daremot. Men bara det ar fint pa dagarna sa ar jag nojd :)
Har ar kul festliv, vi var ute i forrgar. Gick till en thaiboxningsbar typ. Om man boxades infor alla sa fick man en gratis bucket. (en hink med sprit) nagra killar vi traffat fran halmstad borjade sen boxades alex och ossian. Johanna tjatade lite pa mej i borjan, aldrig i livet tankte jag. Men efter en halv bucket var det dags. Kan ni se er mej framfor er boxas med thaiboxningsshorts infor ca 200 pers!? Haha. Det var riktigt kul faktiskt, jag blev lite arg men kul var det. Jag har riktigt mycket traningsverk iaf. Nar vi gick darifran stod det 11 bucket pa vart bord. Lyckad kvall helt enkelt!
Ikvall ska vi traffa nagra vi traffade Ao nang, ska ta nagra ol. Det far bli en lugn kvall for det verkar som det blir en bat tur imorgon..
Saknar min familj och mina tjejer hur mycket som helst. Ska bli sa kul att traffa er! Hanna drojer det dock ett tag innan ja far traffa :(
Men men, nu ska vi njuta av vara sista dagar. Puss o kram pa er!



Pa vag till phi phi


Pa stranden pa koh lanta


Jag var sa javla radd.

RSS 2.0