29 juni

Kan ju faktiskt lägga upp lite bilder från dagen idag när jag väl är igång. Vi har varit på stranden hela dagen och haft det gött!



Nej det funkade visst inte att lägga upp fler bilder. Får bli en annan gång!!
Om en vecka åker vi till Hultsfred, fyfan vad najs det är att leva ibland.

29 juni

Nu ska jag börja flyttpacka. Var fan börjar man när det ser ut såhär?

Jag är den slöaste människan jag känner..

22 juni

halloj. idag var jag uppe tidigt trots att jag är ledig. jag vaknade nämligen med världens jädrans allergi. har känt av lite smått i några dagar bara men nu är det inte alls skoj. så var precis uppe på apoteket o köpte på mig lite medicin.

Ikväll är det måndagsklubben som gäller, ska bli fett skoj. Annars försöker jag få med mej brudarna till stranden, men de går icke... får väl lägga mig o glassa vid poolen istället, inte fel det heller ju!
Snart är det dags för både flytt och hultsfred, lovely!








15 juni

Fick låna I taket lyser stjärnorna av Johanna innan. Så nu har jag bänkat mig med täcken och kuddar i sängen och hoppas att jag tycker den är lika bra som hon tyckte. :) Tjipp!


15 juni

Äntligen har jag skaffat mig en kamera. Så det togs lite bilder på lillebrors student och lördagens utgång.


Det ösregnade på studenterna.


Min kusin Mia och min lilleboo


Fiin klänning fick jag låna av Hannisen.


Vi förfestade hos Johanna.


Sötisar.


10 juni

Tänka sig, imorgon och på fredag är jag LEDIG! Det ska bli så jädrans skönt! Så imorgon åker jag ut till jobbet och hämtar lite bananlådor sen är det bara till o börja packa inför flytten. :) Jag och Hanna drar nog några öl under dagens gång också är det tänkt...
På fredag tar min lillebror studenten. Vad hände där liksom, han är fortfarande 8 år i mina ögon. Det firas med släkt o sånt där vanligt sen drar vi hem till Anna och grattar henne också. Hade tänkt hinna med min kusin också. Blir ett himlans flängande!!
Här kommer lite bilder från helgen i Karlskrona. Sen, söva. Ingen klocka ställd. Bara söva. Hur länge jag vill. ♥



Jag och Hanna på beeåååten.


Jag chillar grillen hårt och Matilda söver.


Sen reste vi på oss. Där kunde vi ju inte ligga hele dan..


Åsså en kram på de..


Dom där jävla Halmstadbrudarna.


Här var det allsång... o jag sjöng fel som vanligt.


Såhär ser man ut efter att ha varit full i fyra dagar på väg hem i en bil, redo för en härlig arbetsdag.


GODNATT.




8 juni

Jag som skulle sova tidigt idag! Det hjälper inte att gå o lägga sig kl nio när datorn finns tillgänglig.
Iaf, vi har haft en kanonhelg i Karlskrona. Vi har druckit öl, åkt båt i skärgården, festat på en ö, testat på karlskronas uteliv, sövit i en båt, (det kallaste jag varit med om, tur man slapp sova själv..) ,skrattat och massa saker. Skönt att komma iväg lite.

I veckan väntar knappt något jobb alls.. typiskt, jag som flyttar om ett par veckor och måste ha maaaaassssaaa pengar så jag kan köpa massa feta saker. Min säng kommer bli den fetaste av alla. Pappa ska bygga en sån här till mig. O den ska jag pimpa med vita spetsgardiner och en jädrans massa kuddar. Vem vill sova hos mej? alla!





Nu ska jag SÖVA.

3 juni

HÄÄÄJ BLOGGEN.

Det var ett himla tag sedan jag skrev här då. Har inte hänt så mycket precis.. jobbar som en tok och lever på som vanligt SÅ ATT SÄGA. Hanna och Johanna drog en sista minuten resa till grekland förra veckan så där har dom varit o gottat sig, men imorgon kommer dom hem igen, bra de!  För på fredagkväll åker jag Hanna och Matilda till Karlskrona över helgen. Blir till att hälsa på Matildas mamma och Hannas jobbekompisar från Norge. Det ska bli sjukt kul och så jädrans skönt att slippa Halmstad (ett visst folk) över en helg. Taskigt nog jobbar jag till sju och vi kommer inte vara framme förän vid elva.. men en öl eller två kanske hinns med ändå... Nej, läggedags för Lisa, 11 timmar imorgon, woho!


RSS 2.0