31 juli

JAG HAR FAKTISKT NAMNSDAG IDAG! ingen har grattat mig!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa för att gå på fiesta ikväll! Hade sjuktligt kul där förra torsdagen så varför inte! Imorgon åker jag tillbaka till Helsingborg och jobbar en helg av två.
Nu börjar min semester närma sig, det går inte att beskriva hur skönt det ska bli. Bara vara hemma och inte göra ett skit. Eller jo, det blir ju iofs jobb här också. Men det jobbet är ju hemifrån så det är lugnt.
Mamma och pappa ska ju iväg i två veckor, så huset för mig själv i två veckor, det är najs.
Nej, nu ska jag göra mig snygg inför kvällen! Har inte vågat än, jag känner vilken klädpanik jag kommer ha. Det bästa är att välja kläder precis innan man ska åka, för då är man i regel berusad och tar på sig vad som helst. Låter som en kanonidé.
Puss på er! och en extra puss till mina söta vänner som jag ska träffa ikväll.

24 juli

Bästaste vädret och jag är hemma en snabbis i Halmstad för att följa med flickorna till Fiesta ikväll :-)
Jag är på strålande humör idag! Wiho!

Sen måste jag också passa på att vara hemma så mycket som möjligt denna helgen. Sen blir det konstant jobb i två veckor.. Emma är även hemma denna helgen så det är kalas :-)



Anna,hanna & jag när jag gick i nian. Haha, sjukt kul..


23 juli

Blev inringd till jobbet imorse. Hade nog blivit något missförstånd, jag trodde jag började kl 1. Jag som somnade vid tre tiden har inte varit den piggaste tjejen idag. Var riktigt trött, men det gick ändå.
Efter jobbet kom Matilda och Niklas o hämtade mig, så stack vi till en resturang här nere o käkade. Gotte!
Nu ska jag banne mej ta en cigg sen blir det sängen för min del, ska försöka få en hel natts sömn för en gång skull.






Jag måste må bra med mig själv innan jag kan göra det tillsammans med någon annan. Förlåt..

21 juli

trött trött trött trött på allt just nu. och värre kommer det bli. är det ens lagligt att jobba varje dag i två veckor?
förövrigt så skaffade jag mig ett fadderbarn innan. 200 spänn i månaden och jag kommer hjälpa en liten flicka till ett bättre liv. känns bra!
förövrigt # 2 så börjar jag bli lite orolig över att matilda inte kommit hem än och inte svarar på sin mobil... hatar att jag inte kan sova om hon inte kommit hem! jag kommer vara dödstrött imorgon. känner mig helt hängig.

17 juli

Jag hade skrivit ett förbaskat långt inlägg om hur gärna jag vill vara Carrie Bradshaw och hur sur jag är för att jag jobbar när Håkan spelar i Halmstad imorgon. Då råkar Lisa markera hela texten på något jävla vänster och radera allt.
Det är min dator det är fel på, inte mig.

Hursomhelst, eftersom jag inte kan se Håkan imorgon är jag idag dubbelt så förtvivlad över att jag var för tråkig och för nykter för att orka se honom på Hultsfred.
Lyssna bara; http://youtube.com/watch?v=HgA0iHH4gYw&feature=related
Jag fick nöja mig med att ligga i mitt tält bredvid Micke istället. Och just då ville jag inget annat..

Förövrigt har jag fruktansvärt tråkigt. Matilda är i Halmstad och jag har absolut inget att göra. Kanske inte är meningen att det ska finnas så mycket att göra kl 2 på natten. Sova är ett omöjligt alternativ just nu, är alltid som piggast såhär dags.
Jag får väl fortsätta med att lyssna på Håkans gamla låtar och drömma mig tillbaka till sjuan. Jag älskade Håkan när jag gick i sjuan. Jag skrev ATOMBOMB över hela min väska kommer jag ihåg, väldigt snyggt tyckte jag då.
Nej, nu får jag snart ett utbrott. Jag vill,jag vill, jag vill! Jag vill inte sitta i den där kassan klockan åtta imorgon kväll och veta att jag missar det. Och att mina tjejer är där, säkert skitfulla och har skitkul. Nu blir jag lite ledsen.


Godnatt på er.





Vi är inte såna som i slutet får varann..



16 juli

Ibland (som nu) när jag saknar mina tjejer som mest brukar jag gå in på Johannas blogg och läsa ett tal som hon höll för sin klass för ett tag sen. När jag läser detta så förstår jag hur lyckligt lottad jag är som har er. Det är inte alla som har riktiga vänner runt omkring sig, men den turen har jag fått.
Vet ni, det bästa jag vet är en lördag eftermiddag när jag vet att jag har en helkväll med er framför mig! Ni är det bästa och mest självklara som finns. Jag tycker om er så jättemycket, på olika sätt men precis lika mycket. Saknar er!

Johannas tal;
"Jag ville bara berätta för er hur mycket jag älskar er och bryr mig om er. Ni är mitt liv. Jag är inte den samma utan er. Alla vi är så himla olika men så jäkla lika i sättet, alla är lika galna och vi tänker oftast likadant. Ni här som känner mig vet hur galen jag kan vara, vissa tar det positivt andra negativt men jag är jag och ni får ta mig för den. Jag är glad för att det finns fler människor som är precis som än själv, precis som ni. Jag kan vara med er dag och natt och tröttnar aldrig. Det bästa av allt är att vi har hela livet framför oss att göra mer galna saker och göra det som vi är bäst på, att vara bästa vänner.
Vi gör allt ihop. Vi skrattar, gråter, deppar, och det bästa vi kan vara hur äckliga som helst med varandra, man kan verkligen vara sig själv. Det finns inga som vi, man är aldrig ensam med er.
En kille sa till mig en gång efter att ha träffat er; ?Johanna, du är galen men vad fan är inte det här, nu vet jag vad det kommer ifrån? och just därför passar vi så bra ihop för vi är som vi är, och vi är som varandra. Jag älskar er av hela mitt hjärta."

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Sex and the city.. mitt nya kvällsnöje. Ha en bra kväll!

16 juli

Äntligen fick jag sova ut idag.. Kan knappt komma ihåg sist jag kunde sova utan att störas av något, så det var gött. Gick upp nu precis, tog en frukostbulle och nu ska jag hoppa in i duschen. Måste till banken innan jag börjar och lösa mina ekonomiska problem. Jag mår inte bra av att ha o göra med pengar,  jag hatar det!
Förövrigt känner jag för att gräva ner mig ett bra tag.
Ha det bra.

10 juli


10 juli

Jag är uttråkad. Det spritter i benen och jag vill bara hem hem hem. Tycker inte alls om att vara själv. Dessutom såg jag precis en trailer av filmen Besatt, av misstag! Jag hade datorn framför teven så sneglade jag lite på teven och ser denna hemska varelse. Nu är jag livrädd! Hon är inte mysig nånstans.
Nu ska jag öppna en cola-burk och fortsätta titta på SATC. Sen blir det ett godnatt-samtal till Mikael, duschen, sen sängen. Jag vet en tjej som inte kommer kunna sova pga den där trailern. Skit också.
Tågbiljett till imorgon är bokad och jag längtar efter att få se Micke när jag hoppar av mitt tåg,

Godnatt på er



Förresten! Höll på o glömma en sak. Det här är vad jag suttit och tittat på om och om igen ikväll. Robert Downey Jr ska göra samma sak till mig när jag fyller 20 i oktober. Bra va?
http://www.youtube.com/watch?v=U6wM8_-dS74&feature=related
Jag har alltid älskat den serien och det här klippet kan jag se hundra gånger om. Åååh, lipa.


10 juli

Idag är det Torsdag vilket betyder att just nu har jag min enda lediga kväll på hela veckan. Så skönt!
Så nu ligger jag i soffan, dricker cola och tittar på ett program med kristian luuk. mitt favvis-program. vet inte riktigt vad det heter. filmkväll hos luuk?
sen ska jag vänta på att micke har rast så jag får prata lite med honom. en annan positiv sak med torsdagar är att det är fredag imorgon. fredag = micke.
puss&kram på er

7 juli

Snälla som mina föräldrar är så fick jag låna bilen till Helsingborg idag.. så då kunde jag åka lite senare än vanligt. Så jag och mamma åkte o köpte jordgubbar sen till Villa Lugnet för o käka lunch. Det var gott och  mysigt :) När vi kom hem hade Emma och Eirik vaknat till liv också, dom kom hem från Roskilde igår. Sen var det dags för jobb i Hbg och nu sitter jag proppmätt här hemma. Får käka samma mat typ hela veckan nu eftersom jag snart är pank, köttfärsås och makaroner kommer inte smaka lite gott på torsdag kväll som det gjorde ikväll. Hm, men det får gå ner ändå!
Som det ser ut nu åker jag till Halmstad imorgonkväll med pappas grejer som jag lovade att greja. Det är ett himla flängande på mig!
Nu ska jag röga och läsa bloggar. Godnatt på er! Och amanda, jag är äckligt avundsjuk på dig just nu!

7 juli

En vecka ensam och nästintill pank i Helsingborg ser jag inte fram emot jättemycket. Förhoppningsvis kommer helgen denna veckan också..
Nej, jag får gilla läget helt enkelt.





broken beyond repair
broken and I just don't care
broken and you can't help me now

2 juli

Vaknade kl fem imorse och var helt klarvaken. Typiskt när jag för en gång skull får sova hur länge jag vill. Jag somnade lyckligtvis om och kom precis hem från Konsum. Köpte mig lite frukost, färskpressad apelsinjuice och jordgubbar :-)
Börjar jobba klockan fyra, sen kommer Amanda och Hanna hit! :D Det ska bli najs. Ikväll ska vi laga mat och prata skit, och imorgon när jag slutat ska vi till Danmark sen förhoppningsvis utgång på kvällen. Det kommer bli bra :-)
Nu ska jag försöka sova lite till innan det är dags o ta bussen till jobbet. På tal om bussar förresten, jag läste att buss-strejken kommer komma till Skåne om typ två veckor, betyder det att jag ska behöva gå från och till jobbet varje dag? Jag gjorde ju iofs det i början, men nu har jag ju vant mig vid bekvämligheter..


Det snurrar lite i min skalle för tillfället. Får nog säga åt mig själv att skärpa mig, jag skulle ändå aldrig våga.
Jag verkar dock ha kommit fram till en vettig lösning. Det jobbiga är ju att genomföra den vettiga lösningen..
I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice

...

how dare you say it's nothing to me, baby, you're the only light I ever saw

RSS 2.0