30 november

Dagens frukost: mango-yoghurt med musli, tropisk juice och två rostade mackor
Dagens klädsel: jeans, randigt linne och grön tröja
Dagens godis: inget än så länge
Dagens dryck: tropisk juice
Dagens längtan: familjen
Dagens låt: robyn-do you really want me
Dagens plagg: är inte det ungefär samma som klädsel...
Dagens avundsjuka: hm, svårt
Dagens sämsta: ledig
Dagens bästa:att jag precis räddade en fluga från att drunkna i min tropiska juice 


30 november

Idag är jag ensam i lägenheten. Vaknade vid två tiden och då var matilda och hanna på jobb och susanna i backen. Det är skönt att vara ensam faktiskt.
Annars är jag fruktansvärt uttråkad här uppe i Geilo. Det är inte geilo eller lägenheten eller något här uppe som gör det, för det hade varit precis samma sak hemma. Jag bara längtar till jag får ett fullspäckat schema på jobbet.
Sitter och tittar på resor till afrika och thailand för att påminna mig om varför jag är här. Om ett år eller lite mer så bär det av ut i världen och det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag längtar. Då trivs jag med mitt liv. Inga måsten, inga krav och man kan göra precis som man vill. Vill jag ligga på stranden och kedjeröka och dricka öl en hel dag så gör jag det.

Fan vad bitter jag låter idag. Det är jag inte, bara lite smått uttråkad som sagt. Och jag vet att kommer trivas mycket bättre här så fort alla turister kommit och jag jobbar häcken av mig.


22 november

Idag är det susannas födelsedag och det ska självklart firas. Imorse sjöng vi för henne och hon fick godis och frukost på sängen. Sen somnade vi alla om en liten stund och sen gick matilda till jobbet. Var nere på coop och köpte fläskfilé pommes och bea sås till kvällen som ska firas här hemma med oss tjejer + henke och johan. Sen blir det utgång på offpist. (Det ska bli så ljuvligt gott med fläskfilé efter att ha levt på nudlar, knäckebröd och gröt hela veckan)
Annars blir det inget jobb på hela veckan förutom fredag och lördag. Får skaffa mej en hobby eller nåt.

Har inte fått någon hemlängtan än direkt. Saknar nalle så jag blir tokig bara men det är bara till o leva med det.
O tjejerna.. Johanna kommer ju iaf hit på nyår och det är ju inte jättelångt dit :) ska bli så kul o träffa dej.
Nu ska jag fortsätta vila i våran underbara gungfåtölj och lyssna på mysmusik. Hejrå!

17 november

Morrn morrn!
Har precis vaknat efter en sjukt jobbig natt. Har knappt kunnat sova och vaknat 20 ggr. Det var inte förän hanna hade gått upp vid sju tiden som jag kunde sova ordentligt. Jobbigt!!
Idag är jag ledig igen.. ska snart gå ner till coop och köpa sylt till min havregrynsgröt. Havgregrynsgröt och nudlar är i princip det enda jag har råd med just nu. Totalt pank! Och imorgon är det karaokekväll.. och det vill man ju inte missa!!
Nu, klä på mej och dra ner till coop!


15 november

Hanna och susanna vilar, matilda jobbar, o jag har tänt en miljon värmeljus i vår mysiga och nystädade lägenhet. Igår var vi ute och hade hur kul som helst. Jag har inte haft tråkigt en enda utgång här, alla är så sjukt roliga.
Ikväll blir det kanske ännu en utgång.. söndagar är visst den dagen det är mest röj i byn. Men eftersom affärerna inte säljer öl på söndagar får vi se hur jag gör.. dom andra tänkte i förväg igår när dom handlade, men inte jag.

Svar till emma; stackars lilla nalle. saknar han mej lika mycket som jag saknar honom?


12 november

Ännu en sååå rastlös dag.... Började min morgon med att vakna vid elva, kollade några satc avsnitt (obligatorisk morgonsyssla i mitt och hannas rum) gick upp, käkade stuvade makaroner till frukost, och nu sitter jag här. Matilda jobbar, hanna jobbar och sus är i backen. Det är skönt att vara ensam hemma.
Tänkte städa undan snart och sen spendera x antal timmar i sängen med sex and the city. Ikväll tänkte vi gå ut.. inte bra egentligen eftersom jag ska jobba imorgon. Får se hur det blir med det.
Igår var första gången jag längtade hem en gnutta. Ville hem till mitt rum och bara vara ifred för en stund. Men det gick över ganska fort. Vid nio tiden på kvällen gick vi bort till backen för att öva snowboard. Vi var ensamma där som tur var. Ingen frivillig hade nog viljat bevittna mig på snowboard för första gången.
Nu ska jag ta tag i den här dagen och plocka undan min frukost.
Hejrå!



Utsikten från vår balkong är väl knappast något att klaga på? Idag är det dock muuuch mer snö och solen skiner väldigt mycket. Jag trodde jag skulle hata snön, det gör jag nämligen hemma. Men här är det bara fint.

10 november

HEJ BLOGGEN!
Nu är vi i Geilo! Kom hit förra måndagen och efter det så har det mesta som har med vår lägenhet gått fel. När vi kom hit var det ingen värme på, det hade snöat in, inget varmvatten och inget fungerande kylskåp. Just då ville jag bara lägga mej ner o böla och åka hem. Men det gick! Nu har vi varmvatten och hyffsat varmt iallafall. Jag och susanna har börjat på ica och det går bra. Vi jobbar inte så mycket i november men det kommer i december.
Just nu jobbar hanna sin första dag, matilda stojar över sin höga lön och sus dammsuger. Ikväll ska vi ha falafel kväll hos nåra på mitt och susannas jobb.
På order av johanna ska jag försöka skriva lite här då och då :)
Nu ska jag lyssna sönder in the ghetto. HEJRÅ!

1 november

Jahaja, 7 timmar kvar till flyttlasset till Geilo går. Jag börjar bli redigt nervös... kommer vara jobbigt att säga hej då till min familj. Min lilla vovve, hur ska jag klara mej utan dej i sju månader?
Det här kommer bli bra.. det känner jag på mig.


1 november

Jahaja, 7 timmar kvar till flyttlasset till Geilo går. Jag börjar bli redigt nervös... kommer vara jobbigt att säga hej då till min familj. Min lilla vovve, hur ska jag klara mej utan dej i sju månader?
Det här kommer bli bra.. det känner jag på mig.


1 november

Jahaja, 7 timmar kvar till flyttlasset till Geilo går. Jag börjar bli redigt nervös... kommer vara jobbigt att säga hej då till min familj. Min lilla vovve, hur ska jag klara mej utan dej i sju månader?
Det här kommer bli bra.. det känner jag på mig.


RSS 2.0