31 augusti

Godkvällens,
dagen har bestått av mcdonalds mat och planering inför Norge-trippen inatt. Kl fyra står Johanna utanför mitt hus och då beger vi oss till Sandefjord. Ska bli lite spännande. Husvisning och möte på Manpower.. nu gäller det att lägga den vuxna sidan till, om vi har någon :-)
Sedan tog jag en tripp ner till min lilla farmor också.

Nu borde jag egentligen duscha,städa lite och packa. Men jag tror jag växt fast i stolen för det är väldigt svårt att lyfta på sig.
Förövrigt så är jag på bra humör. Känns som det här med Norge kommer bli hur bra som helst.. äntligen händer det något! Om flytten innebär att vi kan åka på resan också så kommer det här bli kanonis!
Nu ska jag ta tag i mig själv, duschen först.. Tjolahopp!


jag&min isbjörn

Nu har jag blivit fadder åt en liten isbjörn.
Det kommer bli dyrt för mig om jag ska tycka synd om allt och alla hela tiden. Men hade jag kunnat hade ja skaffat 10 miljoner fadderbarn och hjälpt lika många isbjörnar. :-)
Jag gör lite nytta iaf...

28 augusti

Nu har jag städat lite, det var äckligt.
Utgång ikväll som sagt, sitter och dricker en av en öl. Själv. Men lika glad är jag för det! Tacka vet jag Familjen och cigg.
Pusspåer

28 augusti

godkvällens! slutade tidigt idag, så jag hann med en liten shoppingtur på stan :-) har varit på jakt efter en skinnjacka i åratal känns de som. hittade en snygg på h&m för femhundra spänn, gött.
blev även en liten present till hanna, armband och tröja till mej själv.

emma skickade precis denna länken till mig, en muterad gris. allså, visst är det synd om grisen men jag kan inte sluta skratta. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=197454 Haha!

Ikväll blir det rave med matilda och hennes jobbarkompisar. Hade varit trevligt o vara hemma o fira Hanna, men de får bli på lördag istället. du vill väl ha present? :-)

PÖSS

28 augusti

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Hannas födelsedag :-) Det firas såklart med rave i HHF's klubbstuga!
GRATTIS MIN SMULIS!



27 augusti

Hemma från jobbet, har räknat ut att jag har 22 arbetsdagar kvar! Och på söndagnatt ska vi köra till Norge, hoppas de går bra med husvisning o allt, att vi ger ett bra intryck.
Idag blev jag utbjuden av en man i 60-årsåldern, jag tackade självklart ja <3
Nu ska jag hämta mina pommes från ugnen. möms!

26 augusti

Två steg närme Norge! Igår sa jag upp lägenheten och idag tog jag modet till mig och sa upp mig på jobbet. Jag fick otroligt dåligt samvete, jag vet hur det är med personal osv.Men trots det fick jag ändå positiva reaktioner på min flytt, vilket kändes bra.  Men jag måste faktiskt vara egoistisk just nu, tänka på mig själv och mitt bästa. Om en månad flyttar jag till mamma och pappa, sen bär det av till Norge. Äntligen händer det något i mitt liv, tjoho! I norge är det jobb som gäller i några månader, sen hoppas jag att vi kan åka på våran efterlängtade asien-resa. Fan vad underbart!
Ikväll har jag firat lite med mej själv. Köpte jeeettegod mat :-) Och imorgon har jag fet sovmorgon.. skönt. Det var hårt att gå upp imorse, blev inte många timmars sömn.

Förresten, jag har världens finaste vänner <3 Det vet ni redan, men det tåls att upprepas!
Nu ska jag chilla i soffan tills sex and the city börjar. Hejschvej!

22 augusti

Imorse var jag, Hanna, Johanna och Molly på Villa lugnet och åt frukost. Varför kan man inte ha semester året runt? Eller iaf några veckor till. Jag får ont i magen när jag tänker på att jag ska tillbaka. Vill stanna här.. iaf några dagar extra..


22 augusti

Mitt internet har levt sitt lilla egna liv de senaste dagarna.. vilket kanske märks.
Amanda har hunnit fylla år, först överraskningsfrukost, sen käk hos henne på kvällen. Mysigt!
Ikväll ska vi ha förfest hemma hos mig sen hade vi tänkt gå ut.. Vet egentligen inte varför jag envisas med att gå ut varenda helg. Samma folk och samma ställen. Jag tröttnade för längesen. Och efter vad som hände förra helgen så förstår jag inte alls vad jag ska ut och göra. Men inte att du ska få mej o stanna inne, inte då! Det är du som har problem och det är du som behöver hjälp. Inte jag. Så, nu fick jag det sagt. Kanske väntas ett telefonsamtal nu, who knows?

Iaf, nu väntar jag bara på att få stänga affären så jag kan börja göra mig iordning. Jag har också fått för mig att jag ska ha en tajt klänning ikväll... det blir till att käka vindruvor till kvällsmat. Mumma!
Hejsvej

17 augusti

Sjukt skön och seg dag idag. Har glott på tre filmer... Varav en var bra skit.
Var o käkade hos farmor. gott! Hon är förövrigt världens bästa farmor. Kändes bra att prata med henne och det märktes att hon brydde sig.
En bamse-kram får även Hanna idag. Tack för att du fick mig på bra humör, du är guld-värd. Förresten, om ni blir medlemmar i HHF får ni gratis öl på BM! Dock får inte vem som helst joina, tyvärr. Det ska fattas något liksom.
Nu ska jag faktiskt läsa lite. Lånade hem lite böcker från farmor, så nu får vi se om jag kan ta mig igenom en hel bok och inte bara de tre första sidorna.
Imorgon ska jag till Gekås med Hanna och lillebror. Billigt är bäst!
Godnatt :-*

16 augusti

Nu har min hjärtevän satt sig på ett plan till turklandet. Kommer sakna dej!


16 augusti

Bakis dag. Har varit hos mormor och morfar och ätit och träffat mina kusiner. Det var skoj.
Ikväll ska jag och Hanna ut. Är egentligen sjukt bakis och trött men orkar inte bara sitta hemma.
När jag blir stor ska jag uppfinna en knapp, en dusch+kläd+smink+full knapp. Så slipper man allt det där! Fan vad negativ jag är idag. Nu måste jag bli glad och pepp.
Du är förresten inte ens värd att skriva om, hemska människa.


I got soul, but I'm not a soldier

14 augusti

Nu har jag precis krängt i mig en halv Ben&Jerry's. Det smakade inte kattskit :-)
UPPE LITE TIDIGT IDAG... tog en svängis med Nalle till ängen, körde inom statoil och köpte frukost och tidningen (vuxenpoäng!). Hem och plocka ur diskmaskin och städa köket. Allt det med Nalle i hälarna. Jag har blivit hans nya matte nu när mamma inte är hemma. Han går efter mig til och med in på toaletten! Inatt sov han jämte mig hela natten. Men det klagar jag inte över, det var bara mysigt, mörkrädd som jag är..
Nu längtar jag till helgen så jag får festa av mig lite. Känns som det var ett tag sen..
Stora planer på gång nu....

12 augusti

Märkte nu hur knasigt mitt förra inlägg blev.. För det första skrev jag det igårkväll och för det andra är inte allt med. Skitsamma.
Nu har jag varit hos mormor och morfar och ätit mat. Min mormor gör världens godaste mat.
Ikväll har jag verkligen ingenting att göra. Så tråkigt.. Får inte igång teven, har ingen bra film heller. Funderar på att sticka ner till videomix men det blir ett helt projekt om jag ska göra det. Typ, ta steget att resa mig upp ur soffan, klä på mig, leta upp plånbok, nycklar och bilnyckel, gå ner för trappan, ut i regnet och sätta sig i bilen. Ååhh.. vad jobbigt det är att ha semester.

11 augusti

Jag sov som en stock fram till fyra idag! Var jeettetrött.
När jag vaknat åkte jag och handlade. Bunkrade upp massa gotte. Amanda och Hanna satt utanför och väntade när jag kom hem. Johanna joinade oss också. Vi lagade mat. Falukorv och stuvade makaroner. Självklart är det någon av oss som ska börja prata om något äckligt så matlusten försvann vips.
Sen var det tänkt att vi skulle åka till hcp och fiska krabbor, men när vi väl kom dit blåste det jättemycket så vi tänkte att krabborna säkert gömt sig. vi tog en tripp till haverdal och spela

11 augusti

Nu har jag precis kommit hem efter att ha kört den här ligan till flyget. Var ju måttligt avundsjuk när jag släppte av dom! Nu ska jag försöka sova lite. Godnatt!


10 augusti

Såhär glad är jag för att jag äntligen har semester!


9 augusti

Lördagen avklarad... Måste egentligen börja packa nu. och städa badrummet. Och sova. Jag fastnar alltid framför datorn när jag väl satt mig här.
Jag har tänkt ut precis vad jag ska göra min första semesterdag. Haha, min semester är typ det enda jag skriver om just nu. Först, när jag kört mamma och pappa till flyget ska jag åka hem och SOVA, precis hur länge jag vill! Sen ska jag åka och handla massa god mat. Det är det näst bästa med att vara ensam hemma, att man kan handla precis vad man vill. Sen på kvällen så (jag har inte frågat er än) tänkte jag bjuda hem mina råttor på middag/förfest för måndagsklubben. Jag står för maten, låter väl kanoners? Ät innan ni kommer för säkerthetsskull. På tisdag ska jag vara bakis hela dagen och ligga i soffan och titta på film och njuta av att vara ledig. :-)
Nu får jag sätta igång med allt som ska göras innan det är dags för sängen. Hoppas ni har det bäst på way out west, hade jeeettegärna varit där med er. puss&godnatt

9 augusti

Om en timme börjar min jobbehelg..bara två dagar kvar nu! Hem på söndagkväll, köra mamma och pappa till flyget natten till måndag, sen semester! tjoho!
Jag är helt pank för tillfället, är sjukt hungrig.. så det fick bli ostbågar till frukost idag. Gott :-)
Nej, nu ska jag kila!

6 augusti

Åh, nystädat rum! Det tog en jävla tid men nu är det värt det. Nu kommer jag kunna sova gott inatt utan att oroa mig för att få besök av något läskigt i min säng. Nu ligger jag i min säng och beundrar mitt vackra rum :-)
Snart har jag semester, åh efterlängtade älskade semester... du är varmt välkommen hos mig!
Nu ska jag tjata på att Matilda så att hon följer med mej till mcdonalds. hungrig tjej!
pussen&kramen

5 augusti

igårkväll kände jag mej så sjukt ensam så jag tog tåget hem till mor och far. något jag med facit i hand aldrig skulle ha gjort!
Det började med att vi inte kunde möta ett mötande tåg för att det hade krockat med ett träd. det var tydligen svårt att få väck detta trädet för det tog en himla tid.  en och en halv timme senare bestämde dom sig för att börja backa tillbaka, krash bom bang så krockade vi också med ett träd, på andra hållet. så där stog vi mitt ute i ingenstans i ösregn och storm. mellan två krashade träd.
tre timmar senare hade banverket jodat ledningarna och vi fick klättra ur tåget,på en stege, gå en bit på järnvägen, för att komma till några bussar som skulle ta oss hem. bussarna dröjde en halvtimme, i storm och ösregn är det ju knappt något. det var nästan lite titanic känsla över det, när (räddnings)bussarna kom började alla jubla och skrika halleluljah. haha. jag var hemma halv fyra!
min feber har lugnat sig, konstigt nog. imorgon blir det back to work igen..
nu ska jag gå o vila. pussen och kramen

4 augusti

Vill ni lyssna på en väldigt bra låt kan ni trycka på den lilla länken

http://www.youtube.com/watch?v=GofgtjiR91w

4 augusti

Igårkväll var typ det sjukaste. Jag gick o la mig vid halv tio tiden. Eftersom jag jobbat så mycket var jag sjukt trött.Men jag bara låg och typ yrade, kunde inte ligga still och bara svettades som en gris. Hypokondriker som jag är så börjar jag störtgråta och undra vad det är som händer. Det var sjukt obehagligt.
Men eftersom jag imorse vaknade och kände att jag dragit på mig ännu en förkylning + feber, hoppas jag att det hade med febern att göra.. för sådär får du inte göra igen Lisa!
Jag ringde och sjukanmälde mig iaf. Kunde inte somna om.. somnade om och sov tills nu. Jaha, vad nu då? Hatar att vara sjuk. Det finns ingenting att göra + att jag förlorar välbehövliga pengar på det.
Frukost kanske? Om jag vågar gå utanför dörren med det här fejset. Buhu..

3 augusti

Jag tror jag håller på att bli sjuk igen. Skit. Sängen nu om jag ska orka ännu en 13-timmars dag. Natti natti..

3 augusti

Söndag idag vilket innebär att min första helg på Ica hamilton är avklarad... Det sammanfattar jag med tre ord: jag är trött.
Bara jobb denna veckan ut + helgen, sen har jag äntligen semester.

Innan när jag kom hem tänkte jag att, det är lika bra att jag går och lägger mig i min säng och glor på Ebba&Didrik så jag sen kunde somna där för natten. Men, så tänkte jag, jag testar iaf att få igång internet en sista gång innan jag ringer och skäller ut röv-com hem. DET FUNKADE! Jag blev så lycklig. Det enda jag gjorde var att dra ur sladden och sätta in den igen.. jag har tekniska fingrar!

Nu ska jag logga in på facebook dräggla lite.

1 augusti

Kvällen igår blev katastrof. Jag sattes i en taxi hem vid ett-tiden. Det var min kväll det. Jag ska aldrig mer dricka.

Hur ska jag överleva en timme på en buss med denna fruktansvärda baksmälla. Jag lovar, det kommer vara jättemycket folk på bussen och jag kommer spy.

RSS 2.0