29 september

Idag är det tisdag och jag är rastlös.


 


 

 


27 september

Nu har jag lämnat min lägenhet. Tömt på möbler och grovstädat! Känns lite tråkigt.. Men nu är det bara drygt en månad hemma sen flyttar  jag ju igen. Längtar lite.. tror jag. Det känns så avlägset på något sätt. Har inte fattat riktigt att jag ska vara hemifrån så länge. Jag längtar hem väldigt lätt och tycker alltid att det känns allra bäst hemma hos mamma och pappa. Tönt!
Snart fyller jag år, jag vill inte bli äldre. Åldersnoja vid 20års ålder är inte normalt.

Nu ska jag.... göra något annat.








24 september

Igår var jag Matilda och Mange i Geilo. Åkte på natten, var framme på dan, och hemma sent på kvällen. 19 timmar i bilen.. jobbig resa! Jag skulle dit och fixa ett skattekort för att slippa greja med det när vi väl flyttat dit, men på onsdagar hade dom visst stängt, jahaja. Matilda fick jobb iaf.
Det är verkligen ensamt här hemma utan mina favvotjejer. Det är ju dom jag umgås med dagligen så helt plötsligt har jag hur mycket överflödig tid som helst. Men tiden går snabbt, snart är ni hemma igen och det ska bli såå skönt!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och tänkte sova här. Huset har dock invaderats av möss/råttor så jag förstår inte varför jag är här frivilligt. De har tuggat sönder alla slangar i köket och inatt en tröskel de små jäklarna. Råttor är för mig det absolut äckligaste och obehagligaste djur som finns. Ormar har jag svårt för men det slår inte min rädsla för råttor, fifan.

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på ljuuuvliga melissa horn. godnatt.

20 september

Helgen är slut och den blev förvånansvärt lugn faktiskt. Blev lite utgång i fredags med förfest hos Matilda bara.. igår tog jag det megalugnt hemma hos mamma och pappa och tittade på Här är ditt liv. Vuxenpoäng!
Ännu en vecka som arbetslös... visst är det skönt att sova hur länge man vill men i längden blir det riktigt trist. Ska börja packa inför flytten bara annars är det inget inplanerat.
Nu måste jag käka något. Hejrå!


Bild från i fredags!

17 september

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann



Här har det varit tomt ett bra tag.. har hänt en del sen sist faktiskt. Jag blev uppsagd på mitt jobb och jobbade min sista dag i slutet på augusti, därav är min älskade lägenhet uppsagd och jag lämnar den om två veckor ungefär. Men allt för ju något gott med sig brukar man väl säga.. Jag har ett jobb och en lägenhet i Norge som väntar på mig :) så den första november flyttar vi till skidorten Geilo! Jag som är skidproffs kommer ju stormtrivas i backarna. Nej, men det kommer bli skitbra, det känner jag på mig.
I måndags åkte Johanna och Hanna till tanzania för volontärarbete i fem veckor. Det känns väldigt tomt redan! Känner mig en aning ensam men det är bra för mig det också. Jag måste vänja mig vid att vara ensam, är riktigt sällskapssjuk och blir alltid sjukt rastlös om jag är själv en hel dag.
Imorgon är dagen jag fasat för inför en vecka. Nej, jorden ska inte gå under eller något liknande.. Jag ska till doktorn. Det finns inget värre om man frågar mig. Bara hela miljön och allt vitt och alla verktyg och skit gör mig så obekväm att jag blir riktigt illamående och svimfärdig. Förhoppningsvis kommer allt gå bra och det jag inbillat mig är säkert bara inbillning, hoppas jag. Jag har en snäll pappa som tar ledigt från jobbet för att följa med sin lilla dotter till farbror doktorn.
Nu tänkte jag faktiskt krypa ner. Försöka sova så gott det går.. Ska också försöka att bli mer aktiv här. Behöver skriva av mig lite!

Natti natti!


En del av lägenheten i Geilo


Halva Geilo-truppen


RSS 2.0