26 mars

 

 

 

 

 

 

När jag kommer hem i juni har jag tre månader av ledighet!!! Tänk, ETT SOMMARLOV! Jag har inte haft ett sommarlov sen jag gick i typ sexan eller sjuan. Det ska bli uuunderbart. Det bästa är att hela ligan samlas igen <3

Det kommer bli en himlans bra sommar :)


25 mars

Johanna tyckte det var dags för lite uppdatering här och det kan jag nog få lov att hålla med om. Sitter just nu i myshörnan, proppmätt och vill att minuterna ska gå så långsamt som möjligt fram till fyra då jag börjar jobba. Men sen fram till klockan 12 inatt får minuterna gärna springa iväg, inte mig emot. Vi har kvälls/natts-påfyllning nu så här inför påsken då det kommer vara så fasligt mycket folk här. Man har hört en del om hur galet här är på påsken så det blir lite spännande.
Dagarna springer verkligen iväg här nu och snart är vi en mindre. Sen en till mindre, sen en till och så var det bara jag och Hanna kvar. Detta ska vi fira på lördag med att gå ut allihopa och äta på ett "känt" ställe här på Geilo. Vi har sparat alla pantpengar sen i november så det är alla våra fester som betalar skulle man ju kunna säga...

And then... ingen faslig hemlängtan direkt. Man ser ju slutet nu på ett helt annat sätt än i början, kanske därför. Men jag vet att efter en vecka hemma kommer jag vilja teleporteras tillbaka till en lördagskväll på geilo, runt åtta tiden, fem tjejer velar om kläder, frågar varandra om råd, allt är fint, alla sminkar sig, något blir fel, alla är klara, vinflaskan/pokal/borg öppnas, första glaset går segt, sen jävlar, snacket blir ovanligt högljudt och ganska djupt, man börjar må fasligt bra, inga bekymmer i hela världen existerar, ytterligare lite folk droppar in, vinflaskan töms och ersätts med några öl, ciggpaketet slut, klockan närmar sig halv ett och det är dags att gå/stapla/halka/ramla ner till offpist, alla skiljs åt av någon konstig anledning, jag står och raggar i baren, matilda dansar breakdance på dansgolvet, hanna står ute och röker med engelsmannen, emelie hånglar på dansgolvet och susanna ber danskar att sluta prata danska, offpist stänger, man ska gärna vara kvar ändå, skriker ut över offpist att det är efterfest hemma hos oss, folk kommer, dansar, sätter cigaretter i öronen, sprayar ner sängen med grädde, sen går dom. klockan ringer kl 10, en söndag på jobb, man frågar sig själv hur fan man kan utsätta sig för något sånt här, undrar vad som egentligen hände mellan 01.00-04.00, men ändå är man ganska säker på att man hade ruskigt kul.



1 mars

Fan vad tiden går då! Inte så långt kvar nu, sorgligt nog. Har mina små funderingar på att jobba Maj allra längst upp i Norge annars blir det maj här och sen hem till Sverige över sommaren.
Ska bli skönt o vara i halmstad till sommaren men sen åker vi nog tillbaka hit. Trivs ju så sjukt bra här!!

Idag har jag varit ledig.. inte gjort så mycket, hängt med en bakis matilda innan hon började jobba. Själv har man varit alkoholfri i över en vecka nu och lördag blir nästa gång. Brrra jobbat!
Sitter just nu och väntar på att mina roomies ska komma hem. Så sjukt tråkigt att vara ensam hemma.. i en totalmörk lägenhet som det spökar i också.

Jag har en total ointressant blogg, jag vet!!! Men lite bilder från Bond festen kan jag faktiskt ta o bjuda på! Se & njut!


Jag & matilda på minglet på offpist. sjukt god mat fick vi!!!


Posa vid en Bond-bil är väl ett måste för en Bond-brud...

 


RSS 2.0