30 juni

helgen har varit mega-bra.  det blev ingen danmark-tripp, emma, hennes norska pojkvän och fia kom hit istället och jag visade mitt slott. vi åkte hem på lördagkvällen och det blev utgång i halmstad vilket var sjukt kul!
kl fem imorse var det dags o säga hejdå till min söta micke. en hel vecka tills jag får se dig igen :-( vill somna nu och vakna av att jag sitter på tåget hem på fredagkväll. går det att fixa kanske?
nej, nu ska jag ge mig ut i mitt skumma område och möta matilda vid bussen. jag hoppas vi kommer tillbaka levande.
pöss på er 

28 juni

Det blir Halmstad ändå. Men först ska jag och Micke ta en tripp över till Danmark för o köpa lite dricka till ikväll. Igår hade vi myskväll och det var mysigt :-)
Nu ska jag bara vänta på att Micke duschat klart så ska vi dra oss. Btw, min syster ringde och sa att hon ska till Hbg senare idag! så då får man träffa henne också :-)
Puss&kram

27 juni

Känns som om jag blivit väckt hela natten! Somnade till vid ett-tiden igår, sen ringer en full och glad amanda och väcker mig :-) sen efter det ringer hon en gång till, men då uppfattade jag aldrig att det ringde förens att det slutat ringa..
Hanna skickade sms vid halv fyra, sen har Micke väckt mig gång på gång sen halv nio ungefär. Så nu ger jag upp, det är inte meningen att jag ska få sova när jag väl får göra det.
Fast jag ska ju iofs snart gå ner till Knutpunkten och möta Micke. Det är najs.Stackare som får sitta här helt själv när jag ska jobba ikväll.. menmen, han klarar sig nog. värre blir det för mig som ska jobba när jag vet att han sitter hemma hos mig och väntar :-* nej, nu ska jag betala lite räkningar o sen hoppa in i duschen. Ha en bra dag mina vänner :-*


25 juni

Är det någon som känner för att skratta lite, kolla denna. Haha, så sjukt bra!

http://www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0

25 juni

igår åkte jag hem till halmstad för att jag saknade micke så mkt att jag trodde jag skulle avliva. han är bra han :-)
nu sitter jag o har precis krängt lite mat. nudlar och makrill, gott.... men så är det om man är pank. på fredag är det lön och äntligen kan jag bli en människa igen.
såg precis fotbollen, kul att det blev strömavbrott dom sista minuterna i en semifinal. haha!
men från en annan sak till en annan, i helgen stannar jag och matilda i helsingborg.. typ andra gången det händer sen vi flyttade hit. men micke kommer hit så jag överlever gott o väl!


None

Jag saknar er!

23 juni

Nu har jag lagat mat och ska snart ta tag i disken tänkte jag. Lovade bossen att göra det nämligen :-)
Förövrigt längtar jag som bara den till helgen. Känns som att det kommer bli en seg vecka! Men det är väl bara att stå ut.
Måste skriva lite om min helg! Slutade vid fyra i torsdags och tog bussen till Halmstad där Micke mötte mig. Sen åkte vi hem till mig och käkade o lite så. Tog en cigg med Amanda och åkte sen hem till mig o tittade på film.
Midsommarafton hade jag inte en aning vad jag skulle göra. Alla var upptagna på olika håll, tänkte först dra hem till Niklas där Matilda var, men jag hade trevligt med mina föräldrar och deras gäster så det blev att jag stannade där. Micke kom också dit efter att han varit på en tråkig fest. Sen blev det stan en snabbis.
Lördagen var  en segis-dag. Jag och micke åkte in till stan och träffade matilda och niklas på cafet för o titta på fotboll. Efter det åkte vi hem till Micke och sov där... Åkte in till halmstad på söndagen och umgicks lite med brydarna. Micke kom igen på kvällen och imorse fick vi säga hej då :-(  Med andra ord så har det varit en väldigt mysig helg!
Hade jag fått välja nu hade jag varit frisk och i Hultsfred. Godnatt :-*

23 juni

Jaha, då var denna helgen över och jag sa precis hejdå till Micke vid bussen. Nu vill jag bara att denna veckan ska gå jättefort så jag får träffa dig igen! Kommer sakna ihjäl mig efter dig.
Nu måste jag börja packa och städa om jag ska hinna med min buss till Helsingborg. Ännu en vecka där, jag vill inte!
Men jag hoppas på lite besök i veckan faktiskt :-) Hanna får sina pengar på tisdag och Amanda vill komma bort så att hon kan röka när hon vill. Ni får jättegärna komma!

22 juli

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig,



Jag skickar en fet kram upp till dig i himlen!

...

jag vill inte missa en sekund av dig heller :)

18 juni

Lite fler bilder från hultsfred. orkar aldrig lägga upp alla.
    

18 juni

...och idag hade jag sovmorgon! vaknade vid tio-tiden av att Matilda var tvungen att åka och jobba. Surt, vi bor ihop men träffas typ aldrig! Så jag får ta mig en stan-runda för mig själv, men det är bra det med.
Börjar jobba vid fyra, och är hemma vid halv tio tiden. Då ska jag se fotboll! Sen har jag en fullspäckad kväll framför mig. Lägenheten ska städas. Jag får ju besök av Micke i helgen :-) Pensinärsparet ska sitta hemma på midsommarafton. Men det gör faktiskt inte mig ett dugg. Jag längtar helt enkelt till imorgon.




16 juni

Här kommer lite bilder från Hultis!



 

Får räcka sålänge!:)

16 juni

Jaha, då var man hemma och tillbaka till verkligheten igen. En dunderförkylning har jag även lyckats dra på mig! Värker i hela mig och jag sitter bara o snorar. O så ska jag jobba idag! Får se hur det kommer gå.
Har för mig att jag är ledig på midsommarafton, får ta en bättre koll på det sen. Hoppas på det iaf :)

10 juni!!!

nu ska jag åka o hämta bilen med pappa sen ska vi äntligen åka. trodde aldrig vi skulle komma iväg när pappa kom hem igår o sa att bilen inte blir klar i tid. men nu är allt löst så om en sisådär en halvtimme är vi på väg!
jag kommer sakna kristian. :-*

HEJ DÅ!!!!!!!!!!


9 juni

Morrn morrn!
Hemskt vad tidigt jag har börjat gå upp. Men kristian skulle till skolan och bilen skulle in på lagning så det var bara att pallra sig upp. Och nu är det ingen idé att somna om, ska möta Johanna (några mer?) i stan vid tio.
Jag såg precis på vädret, det ska regna hela veckan.

Puss&kram!

8 juni


Nu ska jag åka hem till den här killen! :-*


Helgen har varit den bästa på mycket länge och om två dagar åker vi till hultan. Kan nog inte bli mycket bättre?
Imorgon ska vi rava inne på Harald Nyborg eller något liknande. Jag är på jakt efter en luftmadrass.
Nej, åka och hämta Matilda nu. Hejsvej

4 juni

det var längesen jag bloggade visst... och nu är det inte många dagar kvar tills vi åker! fyfan vad kul vi ska ha det.
nu har jag precis städat hela lägenheten, hoppas du gottar dig i halmstad, matilda... för det var inte kul.
men efter fyra imorgon så åker jag också till halmstad, för att fira mina tjejers student. sen några timmars jobb på fredag, SEN har jag semester i en vecka! :)

snodde denna av matilda.

Dagens humör: pigg&hungrig
Dagens mående: glad&hungrig
Dagens frisyr: hårband och totte
Dagens klädsel: gröna byssor o ett svart linne
Dagens planer: tjaa jag ska äta upp min grandiosa pizza, ställa in det nydiskade i skåpen sen sova
Dagens materiella vill ha: en sovsäck 
Dagens längtan: lördagen den 14/6 kl 23.00
Dagens fundering: hm?
Dagens beroende: cigg och mat? 
Dagens tråkigaste: jobb
Dagens låt: allt med takida funkar alltid
Dagens Tid: 23.02 
Dagens Gör : ligger i min säng med datorn
Dagens borde göra : städa mitt rum
Dagens har gjort: jobbat, städat och varit en sväng på stan med big m 
Dagens tankar: jag tänkerinte


RSS 2.0