30 oktober



Nu ska vi bli fulla och glada minsann!!! :)

Johanna du får ditt efterlängtade hårtips imorgon istället, behöver dagsljus serru ;)


22 oktober

Hemma efter en riktig frosskväll hemma hos anna.. ätit fööör mycket känner jag! Och tittat på idol såklart!
När johanna släppt av mej satte jag mej o tog en cigg utanför dörren och typ 1 minut efter att jag gått in går larmet på svarta örnen. fatta att tjuvarna måste varit typ 50 meter ifrån mej! scary...



Nää nu säger jag godnatt! Ska sova äckligt länge imorgon!



För tre veckor sen var jag lyckligt ovetande om jag som väntade. Jag skulle ju förlåta dig och allting skulle bli precis som vanligt. Jag tänkte att jag skulle kunna låtsas som ingenting bara för att få ha dig hos mig och inte hos någon annan. Det är fortfarande ett känslomässigt prov för mig att sova på nätterna. Jag känner mej så jävla tom och ensam. Har inte sovit bra en enda natt sen det hände. För du är inte här hos mig. Även om det bara var under ett par månaders tid så var det så intensivt. Jag blev så van vid att ha dig hos mig nästan hela tiden. Och jag är så arg på mig själv för att jag inte fattade något. Nu i efterhand är det så jävla självklart allting. Alla undanflykter och ursäkter du kom med, vad fan tänkte jag på egentligen? Hur kunde jag gå på allting? Jag skäms för mig själv till och med. Det är du som ska skämmas som den jävla otrogna skit du är, inte jag, som hela tiden var lyckligt ovetande om vad du höll på med. Jag hoppas innerligt att du aldrig utsätter någon för det här igen. För nu i efterhand var det inte värt den glada och bra tiden jag hade med dig. Jag hade kunnat offra min lilltå för att jag aldrig skulle ha träffat dig.

Var tvungen att skriva av mig lite. Nu tänker väl alla varför jag skriver ut nåt sånt på en blogg så alla kan läsa det. Men det skiter jag i, jag hade kunnat dela ut flyers i halmstad om vilket riksmongo han är.

GODNATT


20 oktober

Då lämnar man byn i vinter igen.. 2 november åker jag upp till vinterlandet igen :-) Känns bra faktiskt!!
Saknar Hanna jättemkt och behöver lite påfyllning på kontot om man säger så!

Annars är det inte mycket som händer i mitt liv för tillfället. Vill bara att veckodagarna ska susa förbi så att helgen kommer så fort som möjligt. I helgen blir det lugnt blandat med födelsedagskalas och kanske lite utgång på det.
Helgen därpå bär det av mot hemlig destination för att fira mammsen som fyller 50... :-)





...Ångra aldrig det som en gång fått dig att le


6 oktober

Inget ska få förstöra min 22års dag och min Volbeat-dag i Göteborg.
Nu jävlar ska jag visa dig.
Tog ett spontant beslut precis och hoppas på bästa möjliga svar som ska få mig att inte behöva se dig på väldigt länge. Inga ord kan beskriva min ilska och besvikelse som du har orsakat.
Men jag kan klara det här ju, det är vetenskapligt bevisat.





I CURSE THE DAY YOU WERE BORN!!!!!


1 OKTOBER

Hellloo!

Idag är det fredag!!! Vilket betyder helg för många men inte för mej inte! Men det gör inte så mycket, har ändå inte tänkt att gå ut i helgen.
Idag har jag varit ledig, tog en sväng på stranden med anna och nalle imorse.. sen har jag varit i stan och fikat o myst lite.

Nu ska jag köra hem till farmor som har stickat en finfin halsduk åt mej!! :-)

 HELLO!

RSS 2.0