28 februari

Det var helt sjukt underbart att sova ut imorse. Vaknade kl 6 imorse och tänkte att jag snart var tvungen att gå upp, men JUST DET, det är ju lööördag. Jag blev så glad!
Igår var jag hemma hos Johanna och åt gotte och glodde tv. Johanna somnade såklart men jag satt uppe och tittade på Walk the line. Han är så grymt snygg i den filmen, Joaquin Phoenix ♥ Honom ska jag gifta mig med.

Ikväll ska jag Johanna och Amanda gå ut. Så snart drar jag bort till Johanna, gör mig iordning sen är det tänkt att vi ska börja tidigt. Det säger vi iofs alltid =)
Nästa helg blir det utgång igen, sen börjar mitt "varannan helg" liv. Tråkigt, men välbehövligt. Har blivit för mycket på senaste tiden.

Nej, nu ska jag börja packa ihop kläder sen köra bort till Johanna. Hejrå!



Det är jag som är superman... så nu vet ni det.

25 februari

Jag satt och tittade igenom min gamla bilddagbok, denna bilden är från 2006 och vår första hultsfredfestival. Såå pigga o fräscha. Livet var gött. Saknar dig Hanna ♥

 

25 februari

Kom hem från jobbet, la mig i sängen, stängde av mobilen och somnade. Det var riktigt skönt. Och nu när jag vaknade var jag övertygad om att det var morgon, och det var konstigt att inte klockan hade ringt än eftersom det var så ljust ute tyckte jag...
Började läsa lite på en bok innan. Jag läste två sidor sen var det inte kul längre. Den enda gången jag kan läsa är i en solstol i thailand. Här hemma snurrar mitt huvud för mycket för att jag ska kunna koncentrera mig. Retligt.

Nu ska jag få i mig lite mat sen är det nog bud på att gå och lägga sig igen. Hejdå..

Johanna

24 februari

Jag förstår inte hur jag kan tillåta att någon som du ska ha så stor inverkan på mig. Du är inte värd en av alla de tusen tankar jag ägnar åt dig varje dag. All den självkänslan jag faktiskt lyckats bygga upp från noll det senaste året försvann som bortblåst efter allt du sa till mig. Jag hade äntligen lyckats med att börja tro på mig själv för första gången, och det är inte meningen att någon som du ska vara kapabel till att ta det ifrån mig.
Innan jag träffade dig hade jag börjat acceptera mig själv och jag trivdes faktiskt ganska bra med att vara jag. Jag antar att jag är överkänslig som ska gräva ner mig efter det du gjorde. Men jag är känslig och nu har du lyckats med det. För genom hur du betedde dig kom det så mycket till. Jag tycker inte om mig själv längre, jag ser inte något som kul eller intressant längre. Allra helst hade jag bara velat somna ikväll och vakna när jag är mig själv igen. Imorse när jag vaknade kände jag helt enkelt ingen anledning till att stiga ur sängen. Jag ville bara ligga kvar och sova bort hela dagen endast för att slippa umgås och tänka. Jag hade ett jobb som kallade och kom till slut upp ändå, men det var svårt och det var inte för att jag var trött.
Ja, bla bla bla, jag har vänner familj och ett jobb. Det har jag, och självklart uppskattar jag det. Men vad jag vill är att börja uppskatta mig själv. Om jag inte gör det, hur ska jag då kunna uppskatta min omgivning till fullo?
I botten handlar detta bara om mig själv och inte om dig. Men det började då du förklarade för mig vad jag är för någon. Jag började tänka och tänka, och det var det ändå som pågick i min hjärna. Varför förtjänade just jag att råka ut för dig? Vad gjorde jag som gav dig rätten att behandla mig så? Jag vet innerst inne att jag inte är en ond människa. Och jag förtjänar att må bra, precis som alla andra.
Jag anstränger mig verkligen för att folk runtomkring mig inte ska märka eller se vad det är med mig, jag är rädd att jag ska bli kallad sur eller tråkig. Men det är det sista jag är just nu. Jag är allmänt nere och det är väl tillåtet ibland? Det kommer en vändning, det lovar jag, bara ge mig lite tid . . .



22 februari

Söndagsångest, hejdå.


19 februari

Jag är helt vrickad. Jag går och lägger mej nu.. Godnatt.

18 februari

Idag har jag jobbat och börjat med det som var tänkt att jag ska jobba med. Inventering, kul! Eller kul var det ju inte, men helt okej. Iallafall första dagen, kanske inte lika kul om två veckor :)
Idag har halva veckan gått, sköönt. Jag planerar fest hela helgen om jag så ska göra det själv. För i mars har jag bestämt mig för att varannan helg räcker. Kommer gå bra?
Igår var jag och Johanna ute i grötvik och hade picknick, solen sken och det var jättemysigt.





/ Nu ska jag spela Sims ♥

-

it hurts when something beautiful has to end before it starts


/ Jag hade glömt hur sånt här kändes.

14 februari

ALLA skriver om alla hjärtans dag. Blir tokig! Jag har iaf firat dagen med matilda och johanna än så länge. Låg i matildas säng, tittade på SATC, skrattade och myste. Vad hade jag gjort utan mina tjejer? Fan vad tråkigt allt hade varit.

Ikväll ska vi gå ut igen. Igår blev inte alls så lugn som vi tänkte oss. Däremot hade vi riktigt kul, eller, jag iaf. Dom andra hade säkert också det. Ikväll är det drum and bass kväll på b&b så vi tänkte dra oss dit. Jag kommer bli knasig av sån musik en hel kväll. Okej en timme eller två, sen skenar jag. Menmen, jag får hänga i rockrummet istället.

Ha en fortsatt mysig alla hjärtans dag.

13 februari

Himla skönt med fredag även om jag bara jobbat två dagar. Ikväll ska vi förmodligen dricka lite vin hos matilda. Vi ska ha en lugn utgång, kan ni förstå? dricka lite vin, sen gå ut och sätta oss någonstans och chilla lite.
Jag vaknade precis.. somnade med datorn i knät i soffan. Så kommer mamma, "ÄR DU LITE TRÖTT?", EH JA jag sover ju. retligt.

12 februari

It's every players favourite crime,  to make you feel like it's all real, when it's a lie

Jag somnar snart. Lite väl tidigt kanske.. Det känns att det var ett halvår sen jag jobbade sist. Trööött..

12 februari

Nu har jag kommit hem från jobbet. Usch jag hade glömt hur tråkigt det var att jobba där! Menmen, jag får tänka på pengarna helt enkelt.
Nu har jag ätit pannkakor och druckit mjölk, det var najs. Och nu sitter jag och har kul åt mej själv, haha!






Nalle ville också vara med ♥




Nu ska jag ringa Johanna och tvinga ut henne på en långpromenad :)

12 februari

Idag är det dags för jobb och klockan är TIDIGT. Har varit uppe sen halv sju typ... Jonas började jobba sju så det var bara att pallra sig upp. Körde till statoil och köpte frallor, gotte! Så nu är jag hyffsat pigg. Eller så har jag inte hunnit bli trött än, har knappt sovit nånting på hela natten. Men men, jag slutar vid ett redan så jag ska nog överleva.

Snart är det helg igen, skööönt. Jag är ganska anti-alla hjärtans dag så på lördag går jag ut och blir alkoholpåverkad istället för att sitta hemma och  mysa med "nån man tycker om". Jag hatar alla hjärtans dag. Kanske inte hade gjort det om jag var megakär och hade världens bästa pojkvän. Nu är inte fallet så, så därför tycker jag inte om alla hjärtans dag ett dugg. Jag är den eviga singeln.

Vågar man försöka sova en stund eller kommer man vara helt död när klockan ringer då?

10 februari

Här sitter jag och har inget att göra. Matilda slutar halv ett, då kommer hon och hämtar mej sen ska jag sova hos henne. På torsdag är det jobb som gäller så nu är det dax att vända tillbaka på dygnet. Alltså måste jag och matilda gå upp tidigt imorgon. not.
Puss på er.


9 februari

Hejsan!
Idag känner jag mig lite bättre. Min morbror ringde nämligen idag och sa att jag ska börja jobba på imab. Kommer jobba halvtid, 8-12 varje dag och det passar mig utmärkt. Jag får bra betalt och slipper tänka på att ta med mig lunch till jobbet och sånt som Lisa tycker är jobbigt, haha. På torsdag börjar jag och det ska bli så fruktansvärt skönt att få lite rutin i vardagen. För min första lön har jag redan bestämt mig för vad jag ska göra. Jag ska köpa mig ett par nya skor och gå till frisören!! :) Det är sånt jag inte har kunnat göra på flera månader så det kommer kännas hur lyxigt som helst. Att inte ha pengar gör mig så sjukt stressad så det här kom verkligen vid rätt tillfälle, äntligen!

Annars så sov jag till ett tiden, Ossian ringde och kom hit. Vi mötte upp Matilda och fikade på espresso house. När johanna slutat jobba hängde vi lite hos henne sen var vi hos matilda och meckade ihop hennes soffa som hon fick hem idag.
Nu ska jag kila hem till min bästis matilda. ♥



Just det, jag har en ny favoritlåt. Ni vet en sån låt man längtar efter att få lyssna på. Jag har alltid tyckt illa om Amanda Jensen, men denna låten är underbar. Hörde den i Johannas bil innan, laddade hem albumet och har lyssnat på den konstant i två timmar.  Detta är inte hela versionen, men ändå. http://www.youtube.com/watch?v=kOWOeOXoizg


8 februari

I helgen har ju Ossian som sagt varit här, skitkul att träffa honom igen! Annars har vi chillat och festat. Imorgon börjar ännu en ny arbetslös vecka. JAG ORKAR INTE. Jag orkar inte mitt tragiska liv. Ska gå o stoppa huvet i toalettstulen nu hejdå.




My eyes can't look at you any other way


6 februari

Idag vaknade jag vid sju och kunde inte somna om... La mig i soffan och nu tittar jag på Not another teen movie, haha jag hade glömt hur rolig den är! Den måste jag ladda hem.
Snart ska jag och Johanna ner till stan och möta Ossian som är här i helgen! :) Ska nog ta en fika och springa inom systemet, för ikväll är det fest! :)
Å ensam hemma är man i helgen, skööönt!







5 februari

Nea är snäll idag :)

  NEa | .See you dickheads I hate you . säger:

snart är du på tv

Lisa säger:

haha vadå Världens fetaste kvinna eller?

  NEa | .See you dickheads I hate you . säger:

nä Sveriges värsta bilförare


/Nu får jag besök! :)

4 februari

En sjukt bra låt!
http://www.youtube.com/watch?v=wx1_zavVU6A

Nej, jag vet inte hur man gör länkar och sånt så det hoppar vi över. Ikväll ska jag hänga med brudarna. Ska bli nice.
Saknar dej Hanna!

4 februari

I söndags körde jag och Johanna ut till Vapnö slott för att titta på studentmässan. Mamma var där och hade gjort det så fint med sina saker. Så jag gör lite smygreklam för hennes butik här, jag är så stolt över min lilla mamma ♥










www.villaalde.se

4 februari

Är det bara jag som tycker det känns som att januari har pågått i ett halvår? Vill bara att det ska bli sommar nu. Och idag börjar det snöa.. då känns sommaren genast hopplöst långt borta.
Hade jag fått välja nu så hade jag velat att jag satt med mina brudar i en bil på väg till hultsfred, hur najs hade inte det varit? Jaja, det är bara 6 månader kvar...



Jag och Johanna, Hultsfred -07

4 februari

Jag har verkligen tröttnat på att blogga, det händer inget nämnvärt för tillfället.
Eller jo, matilda har flyttat in i sin lägenhet nu. Jättefin är den. Där kommer jag hänga en hel del.
Jobbfronten går det segt på, men har ju alltid haft imab som sista utväg, så nu blir det så. Börjar där inom kort.. när vet jag inte än, vet heller inte vad det är jag ska göra.
Annars så längtar jag bara till helgen. Och lite innan helgen också för den delen :)

Nu ska jag sätta musik i öronen och läsa lite söta sms, sen ska jag försöka sova. Nattinatti!

RSS 2.0