Karlstad nästa

Igår, när jag kom hem från Mårtensson, skitfull, bokade jag en tågresa till Karlstad. Det här "jag måste träffa Kristian" har kanske lugnat sig en aning sen igårkväll, men det ska ändå bli det bästaste att få träffa dig. Så nu imorse kl halv 10 ringde min klocka. O kl 11 sätter jag mig på tåget till kristian <3 hemma sent imorgonkväll.

Puss&kram från en glad Lisa

Godkväll

Tanken var ju som sagt att jag skulle spendera min helg med K. Han ringer när jag satt mig på bussen från Helsingborg, och har missat sin buss från Karlstad. Skit också. Hur fan missar man bussen?

Istället blir det Underbar ikväll med Johanna och Hanna. Det är inte fy skam det heller!


Morrn morrn!

Nu har jag och Matilda precis vaknat. Vi ska åka till hennes jobb och hämta min mp3 som hon glömt där. Sen ska vi till sjuuuukhuset. Sen ska vi köpa pommes frits. Det blir min dag det. Jag älskar ledighet. <3

I don't wanna miss a thing

lejsaMin helg är planerad. Kommer bli den bästa på mycket länge.




Kvalitétstid med min sambo

Idag är jag ledig. Matilda åkte till jobbet precis, så vi har haft lite kvalitets-tid hon & jag. Vi hade tvätt-tid klockan elva imorse, men när klockan ringde bestämde vi oss för att strunta i det. Vid ett vaknade vi, stack därefter till Lidl och handlade. Vi skulle ju köpa kvällsmat.... Kom hem med kakor, juice och kanel gifflar. Därefter stack vi till Mc donalds och krängde varsin big mac. När jag tar upp min mobil när vi käkat klart har jag fått sms av Nea; Takida till hultsfred. Tjoho!

Det har varit en himla bra dag idag. Pratade med K innan, som antagligen kommer till Halmstad i helgen. Åh, vad jag saknar dig..

Nu ska jag kila in i duschen, därefter är det tv-kväll för hela slanten. Det okända, Grey's, Fråga olle och till sist Girls of the playboy mansion.

Puss&kram


Hard work work

Godkväll.
Jag är trött som en gnu efter att ha jobbat 12 timmar. Det är inte mänskligt att jobba så länge.
Fick precis det första livstecknet av Kristian, han ringde efter att ha varit i Mexico i två veckor. Kul o höras kompis!
Nu ska jag laga mat och äta godis, sen somna framför teven tills matilda kommer hem inatt. För imorgon är jag ledig! Puss&Kram

Lisa's blogg

image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0