30 juli

Här har det varit dött ett tag! Jag jobbar och står i som vanligt... men nu har jag äntligen en ledig helg framför mig, det ska bli underbart. Imorgon har jag inflyttningsfest i min nya lya, kommer bli nice. Här kommer lite bilder för den som vill se!







Heeejrå!

Hemma

Jaha det var den festivalen. Fy farao vad kul jag har haft, tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gjort denna veckan. Takida var lika underbara som vanligt, o the killers var helt sjukt bra.
Skulle egentligen åkt hem idag men så blev det att vi åkte efter att ha sett en snutt av thåström igårnatt, så var hemma vid sex tiden, helt utmattad men ack så jävla nöjd.


4 juli

Idag fyller lillebror 19 år så nu är jag hemma hos mamma o pappa. Har käkat snuskigt god tårta och snart bjuds det på tacos =)  sen får jag låna bilen hem ikväll så jag kan ta mig till jobbet imorgonbitti, bussar går det ju då inte...
Antar att alla andra ska gå ut ikväll eftersom jag inte hört något från nån.. klart det suger men jag kommer må desto bättre imorgon :)
maaat var det ja. pusshej!

3 juli

Nu har jag äntligen flyttat och det är SÅ skönt. Bakisdag idag också, då är det extra skönt att vara själv och bara kunna ligga på soffan utan att någon suckar. :)
Köpte ett 8 mannatält till hultan idag, på måndag åker vi!!


RSS 2.0