16 februari

Imorgon natt åker jag och hanna hem till halmstad för ett litet besök!! :-) ååh vad jag längtar!!!!


10 februari

Ledig idag och som vanligt har dan gått åt till att städa och tvätta. Nästan fyra timmar tog det. Men det finns inte så mycket annat att göra här så det var bra tidsfördriv :-) och fint blev det!
Nu hade jag tänkt bädda ner mej i soffan och sätta på sex and the city. Lovely!!!

Om en vecka och typ åtta timmar sitter jag på tåget hem till lilla halmstad. <3


3 februari

Hello hello! Inte mycket sömn inatt inte. Snart dags för städning och tvättning. Men först var jag tvungen att ta lite bilder med hannas webcam. Tjohej!







Två veckor kvar till Halmstad idag...

2 februari

Det var den paradise-finalen, bra att Jackie vann tycker jag. Ligger i min säng nu och är inte det minsta trött. Gör egentligen inte så mycket eftersom jag är ledig imorgon. Ska bli väldigt skönt, även om dagen ska ägnas åt att tvätta och städa mitt rum.
Om två veckor åker jag hem till halmstad för ett par dagar. Just nu vill jag bara att två veckor ska passera blixtsnabbt. Jag har haft nån jävla svacka här uppe den senaste veckan. Är allmänt nere och har inte lust till nånting längre. Det känns som ett helt projekt att gå till jobbet och helst av allt vill jag bara sova hela dagarna. Förstår inte varför det blivit så.. jag har mått så bra sen jag kom hit. Jag tror att jag behöver göra något annat än att jobba, sova och sitta på det här stället. Man blir så instängd här på något sätt. Ikväll har alla andra varit på resturang till exempel. En kväll då jag var den enda som jobbade sent. Jag visste knappt om det? Och inget "vad synd att du inte kunde följt med" eller nånting? Det är sånt som jag blir så knäpp på när jag är på det här humöret. För två veckor sen hade det varit en fis i rymden. Jaja, jag hoppas att det bara är något tillfälligt och att allt blir bra innan jag ska hem och hälsa på. Vill ju inte vara en tjur-kärring då ju 8-)
Nu ska jag sluta klaga och istället lägga upp lite bilder. Godnatt folket.

 






RSS 2.0