... lite bilder ocksa


Var sista kvall i malaysia, pa en mysig strandbar med livemusik!


Pa Chang bar, basta baren i Ao nang! Sa sjukt bra musik och skon stamning.


Stranden i Malaysia

30 november

Har varit daligt med uppdatering... Ar iaf pa Koh lanta nu. Kom hit innan ikvall efter fyra dagar i Malaysia. Alex och ossian behovde fornya sitt visum genom att lamna landet sa vi foljde med dem. Alexs syster och hennes pojkvan har aven varit med.
Sa. nu ar det bara tva veckor kvar. Har faktiskt hemlangtan nu. Jag forsoker att inte ha det, for ja vet att nar jag varit hemma i tva dagar kommer jag vilja aka tillbaka. Sa det galler att ta vara pa den sista tiden nu.
Regnet haller i sig, tyvarr, har val haft fem, sex strandagar pa fyra veckor. Kanns verkligen trakigt, bra vader ar ju det sista man oroar sig for nar man aker till thailand!
Hotellet vi bokade idag ar rena lyxen om man jamfor med hur vi har bott innan. Vi har air condition, mjuka sangar, tv, en toalett som gar att spola, en riktig dusch (som inte ar ovanfor toaletten), och an sa lange har jag bara sett en odla i vart rum. I Malaysia trivdes skalbaggarna inne pa toaletten minsann, vidriga djur! Plus att vi bor alla fyra i samma rum!
Imorgon hoppas hoppas hoppas vi pa bra vader. Vi bor namligen precis ovanfor stranden, och lite farg pa kroppen hade ju inte suttit fel. Aven om den vanligaste frasen under den har resan har varit `HOPPAS det blir fint vader imorgon`, sa hjalper det inte!! Snalla, ge oss sol imorgon!
Nu ska jag dra mej tillbaka till hotellrummet och spela lite playstation. Alex har tiger woods pa sitt barbara playstation!! Jippi! perfekt pa en regnsemester!
Puss pa er!

13 november

Hejhej!
Hoppas det ar bra med er dar hemma. Vi har det bra, fast vadret ar likadant. Synd! Men hellre vara har an hemma! :)
Nu har vi precis kommit tillbaka till koh samui efter tre natter pa koh pangan. Vart hotell var det skabbigaste sa vi akte tillbaka hit, kanns som hemma :) Batresan hit var riktigt jobbig. Gungigt plus bakis, inte alls kul.
Men tankte lagga upp lite bilder bara. PUSS PA ER!

 

johannalundberg89.blogg.se har fler bilder :) nu ska vi atฟ++ ยีหห




หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ หรทิฟ ่ฟเ ้ำะำพ สรหฟ ่น้ฟืืฟ


lite bilder ocksa...


Jag&johanna pa namuyang



Samma stalle,




min nya tattu


PUSS OCH KRAM

7 november

HEEEJ BLOGGEN!
Ville bara saga att vi har det jattebra, har inte orkar uppdatera nagot. Allt gar sa segt.
Men det osregnar och vi har det himla skont. Hoppas verkligen vadret blir battre snart, tanker inte komma hem som en blekfis!!
Jag har tatuerat mej igen! En dromfangare i nacken, jattefin ar den!!
Hoppas det ar riktigt kallt hemma. Puss pa er!




Har sitter vi nu!
Kolla johannas resdagbok for mer bilder, hon heter JohannaLundberg89 dar.

1 november

Ah vad underbart har ar. Idag har vi faktiskt haft fint vader ocksa, forutom nu ikvall nar det borjade regna. Igar fick vi besok av alex och ossian som kom hit over natten fran koh tao. Imorgon ar det varan tur att aka och halsa pa dom, sa vi stannar pa koh tao i tva natter innan vi aker tillbaka hit.
Det ska bli skont att slippa 'tropikcenter' som jag och johanna kallar var bungalow. Det ar odlor overallt. Igar nar vi satt pa uteplatsen ser jag plotsligt nagot gront slingra sig pa pelaren jamte mig. tror ni inte det var en javla stor gron orm!? jag hatar ormar! det ar bland de varsta djur jag vet, sa jag blev sjukt radd. Vi kallade pa var springpojke sa slog han den.
Vi har aven springor i hela var bungalow som djur tar sig in och ut genom hela tiden. Detta medfor for min del somnlosa natter, dessa djuren plus att vi inte har nagon air condition. Sa jag hoppas att alex och ossians hotell ar mindre tropiskt an vad varat ar.
Idag har varit en riktig bakis dag. Vi stack till mcdonalds vid ett tiden och sen till Lamai beach, sa himla fint! Sen gick vi och shoppade lite och at pa en svensk resturang. As god mat.
Igar nar vi satt och forfestade med alex och ossian, blev 'koh samui' plotsligt Kossan Mu. Jag och alex fick for oss att vi skulle tatuera in kossan mu pa skinkan. tack o lov att jag hade forstand nog att inte gora det! Haha, det var jag glad over imorse. Nu ska jag lagga upp lite bilder. Saknar mina tjejer dar hemma, puss pa er.






RSS 2.0