28 april

Nu är jag så jävla trött på det här. Jag vet, positiva Lisa är i farten men ibland måste man faktiskt få klaga. Vi vaknade upp i morse och insåg att kylskåpet och tvättmaskin inte längre fungerar. Jaha, det är väl inte så farligt. Men JO det är det, när inte en enda jävla grej har fungerat som det ska i snart sju månader, då blir man vansinnig. Jag storhandlade för 600 spänn i söndags. Mat för 600 spänn rätt ner i soporna. DET SUGER.
Visst, det finns folk som inte ens äger en icke fungerande tvättmaskin eller kylskåp. Men nu är jag van vid att ha fungerande tvättmaskin, dusch och kylskåp nära till hands (innan jag flyttade hit då vill säga) så jag blir så jävla trött på det här.
Nu vill jag bara hem. Eller iaf kunna tvätta mina egna kläder.

23 april

Hej jag heter Lisa och jag är ett snor-monster. Har blivit sjuk igen. Det är denna mögliga lägenheten som pajjar mitt immunförsvar helt. Har legat i min säng konstant i två dagar nu och jag är sååå trött på det. Imorron ska jag jobba även om jag är dålig. Måste aktivera mig.

I helgen är det skarverennet här på geilo. Det är någon slags skidtävling/fyllefest. 12500 turister kommer till lilla geilo. Det är ganska många om man tänker på att byn bara har 3000 invånare. Detta innebär en fetefest på lördag.. får se om jag är pigg nog för att festa till det. Annars väntar jag till söndag då det är avslutningsfest på highland.

Jaja, har lovat Hanna att middagen ska vara klar när hon kommer hem. Ikväll blir det lax och klyftpotatis.

Sjukling

20 april II

Matilda kom precis hem med den här! En sparkdräkt!


20 april

HÄÄJ BLOGGÄÄN!

Ledig idag = lovely! Ska nog dra till Gol snart med Matilda och Marius. Kanske köpa lite kläder... :)
Jag blev så lycklig precis. Har hört en låt med robbie williams på jobbet flera ggr utan att komma ihåg vad den heter. Har letat efter den som en gnu, så hittade jag den precis! Den är sjukt bra. You know me heter den. Den kanske kom till sverige för ett halvår sen? Den har iaf hittat hit till lilla Geilo.




Hemresedatum är bokat, jag längtar :)

8 april

En typisk kväll här på Geilo, alla ligger med en dator i knät i soffan. Susanna är hos grannarna och emelie är på kalas. Men jag hanna och matilda gör det iaf. Idag fick jag besked om att jag får jobba maj ut också. Känns gött! Så nu är ett hemresdatum nästan bokat, men det kommer jag hålla för mej själv tills den dagen det sker :) ni lär märka det!

Nu är säsongen snart slut här, alla åker hem i slutet på april. Vill bara att tiden ska gå nu, jag vill hem. Eller inte nu. Men jag vill att det ska vara min sista jobbedag imorgon och sen ha hela sommaren framför mig. Men det kommer... jag ska nog stå ut. Ja det gör jag!

Nu ska jag vara en tant o gå och lägga mej. Godnatt!

RSS 2.0