19 maj

Idag skiner solen för fullt... och jag har sovit till halv två och legat i soffan sen dess. Bra lisa!
Men men... jag har hela sommaren på mig att vara ute i solen :-) Snart hemma, närmar sig verkligen nu, det ska bli såå skönt att koimma hem, ni anar inte!

Det blev inget Gol på 17 mai. Jag emma och hanna stannade här istället och blev kanonis. Vi och ca 10 andra.
Såå dött att det inte finns en mening med att gå ut egentligen.

Nu ska jag snart kila ner till Hannas jobb och handla mat inför kvällen. Ikväll blir det premiär-grillning på balkongen! :-)


10 maj ll

Det bästa på vääldigt länge var när Johanna kom och överraskade oss i tisdagsnatt ♥ Vi hade inte sett varandra på nästan sju månader, blev jag glad eller?


10 maj

Åsså var vi bara två... nu har även matilda flyttat hem! Det känns ganska konstigt men nu har vi bara några enstaka veckor kvar...
Idag börjar även min nutrilett-diet som ska  få mig slank och snygg till sommaren. Jag vet, lite sent ute kanske men jag måste göra något åt mig själv!! Jag är grymt pepp inför det här, jag ska bevisa för mej själv att jag också kan. Så det så.

Annars flyter det mesta på.. får jobba mer än vad jag tänkt mig i maj så det är kanon. Förutom att jag har ungefär 2 kunder i timmen = tiden går grymt sakta.
Den 16 maj åker jag och hanna till Gol för att fira 17 maj.. vilket alla vet är norges nationaldag. Vi ska bo på hotell, lyx!!


RSS 2.0